جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در یک سال اخیر؛ تورم گوشت بالای ۱۰۰ درصد
- اقتصاد

جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در یک سال اخیر؛ تورم گوشت بالای ۱۰۰ درصد

[ad_1]

مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در مهر ماه ۱۴۰۲ منتشر کرده که نشان می دهد، در گروه نان و غلات،  اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ۴,۶ درصد و ” شیرینی خشک ” با ۲.۷ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۳.۲- می باشد.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها هم، اقلام “ماهی قزل آلا” با ۷,۸ درصد و ” گوشت گاو یا گوساله ” با ۳.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

بررسی تورم یکساله این ۵۳ اقلام خوراکی نشان می دهد، گوشت گوسفند با رشد ۱۵۰ درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد ۱۳۲ درصدی قیمت در صدر گرانی بوده اند و کنسر ماهی تن با رشد ۱۰۹ درصدی قیمت در رتبه بعدی است.

1698973149 544 جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در یک سال اخیر؛ تورم

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...