170804422
- سلامتی

نحوه تهیه خورش گلابی به راه حلهای متفاوت

[ad_1]

خورشت گلابی یکی از خاصترین خورشتهایی است که میتوان با گوشت و مرغ تهیه کرد. این نوع دستورها کاملا سلیقه‌ای است. این خورش دارای طعمی شیرین و ملس است و به گفتن یک غذای مهم در قولهای غذایی منفعت گیری می‌بشود. در ادامه سه نوع روش پخت خورشت گلابی را برای شما آورده‌ایم که می‌توانید یکی از آنها را که به سلیقه شما نزدیک‌تر است انتخاب کرده و درست کنید.

مواد ملزوم برای تهیه خورش گلابی با مرغ









ران مرغ ۴ عدد
گلابی ۲ عدد 
نمک و فلفل به مقدار ملزوم
هویج متوسط خردشده ۲ عدد
آب مرغ ۱ لیوان
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری

مرحله های پخت

برای پخت این روش خورش گلابی، ابتدا فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

مرغ‌ها را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. بعد از مزه‌دار شدنشان آنها را داخل تابه‌ای چدنی روی گاز با حرارت متوسط تفت بدهید و سرخ کنید. آنها را از تابه خارج کنید.

گلابی‌ها و هویج‌ها را خرد کنید و به طور جدا به همراه روغن داخل تابه با حرارت متوسط ۴-۵ دقیقه تفت بدهید و آنها را از داخل تابه خارج کنید. سپس پیاز را به طور نگینی خرد کنید و با روغن داخل تابه سرخ کنید. آب مرغ و سرکه سیب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی که جوش آمدند مرغ‌ها و هویج‌ها را به آن اضافه کنید. تابه را داخل فر قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ‌ها نیم‌پز شوند، سپس گلابی را اضافه کنید و اجازه بدهید مواد با هم به خوبی بپزند. ملزوم نیست این خورشت آبکی باشد، در حدی که سس غلیظی داشته باشد، کافی است. بعد از پخت همه مواد، آن را از فر خارج کنید و با برنج سرو کنید. در آخر می‌توانید مقداری سس داخل ماهیتابه را روی مرغ بریزید.

مسئله

• برای خوش رنگ شدن این خورشت می‌توانید از زعفران آب کرده برای آن منفعت گیری کنید.

• برای پخت سریع خورشت می‌توانید زمان قرار دادن تابه داخل فر روی آن را با فویل بپوشانید و سپس از پخت روی آن را بردارید. و اجازه بدهید آب آن مقداری کشیده و غلیظ بشود.

• دقت کنید گلابی سریع می‌پزد و نباید سریعتر به خورشت اضافه بشود و اگر ریز خرد بشود، له می‌بشود.

خورش گلابی یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی پخته می‌بشود.

مواد ملزوم برای ۴-۵ نفر











گلابی ۸ عدد
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار ملزوم
زردچوبه و روغن به مقدار ملزوم

نحوه تهیه

برای تهیه خورش گلابی خوشمزه در ابتدای کار گلابی‌ها را به طور ۴ تکه خرد کنید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه کنید. سپس گلابی‌ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت بدهید.

در میانه سرخ کردن گلابی‌ها مقداری نمک و آب لیمو ترش به همراه نصف زعفران دم کرده را به آنها اضافه کنید. بعد از این که گلابی‌ها را به طور کامل سرخ کردید، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

سپس تکه‌های گوشت مرغ را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کنید، سپس از آن باقیمانده زعفران دم‌کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت بدهید تا تکه‌های مرغ به طور کامل سرخ شوند.

بعد از این که تکه‌های مرغ را سرخ کردید، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیازها را به طور نگینی خرد کنید و به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کنید، سپس به خوبی تفت بدهید تا پیاز مقداری طلایی بشود.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت بدهید تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ بشود. در ادامه ۳ فنجان آب اضافه کرده و اجازه بدهید بجوشد.

اکنون تکه‌های گوشت مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید مرغ‌ها نیم‌پز شوند و سپس گلابی‌ها را به خورشت اضافه کنید اجازه بدهید به خوبی بپزند و خورشت شما جا بیفتد. در آخر خورش را درون ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

نحوه تهیه خورش گلابی مجلسی با گوشت گوسفندی

 

گوشت سرخ‌شده گوسفند با گلابی یکی از راه حلهای نحوه تهیه خورش گلابی است که احتمالا برای همه طعم آن خوشایند نباشد. این خورش برای افراد خاص‌پسند و برای آن دسته از افرادی که از طعم‌های تازه استقبال می‌کنند به شدت نظر می‌بشود.

چیزی که در رابطه ترکیب گوشت گوسفند و گلابی وجود دارد و این غذا را فراموش‌نشدنی می‌کند، ترکیب گوشت گوسفند پخته‌شده آبدار همراه با گلابی نرم و شیرین است. قطعا باید این خورش را امتحان کنید.

مواد ملزوم

















گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار ملزوم
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
روغن ¼ لیوان
آب گوشت ۴ لیوان
سرکه ۱ لیوان 
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آویشن تازه ۲ قاشق غذاخوری
سیر خردشده ۶ حبه
پیاز خردشده ۲ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو ۲ عدد
گلابی ۳ عدد
جعفری تازه برای تزئین

دستور پخت

نمک، فلفل و پودر سیر را به گوشت اضافه کنید و به زمان حداقل یک ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به‌خوبی با گوشت مخلوط شوند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

روغن را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و گوشت گوسفند مرینیت‌شده را در آن سرخ کنید. هر طرف را نزدیک به ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید.

حرارت را کم کنید و آب گوشت، سرکه و سس خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس آویشن تازه، برگ بو، سیر، کره و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت را با همان قابلمه با ظرف مناسب فر، داخل فر قرار بدهید. روی قابلمه را با فویل بپوشانید.

گوشت باید به زمان ۳ ساعت در فر بپزد. آن را چک کنید که به خوبی پخته بشود.

سپس در این مرحله گلابی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دیگر بپزد. و خورشت شما جا بیفتد.

 خورش گلابی آماده است و می‌توانید روی آن را با جعفری تزئین کنید.

نکاتی برای خوشمزه‌ شدن خورش گلابی

• گلابی‌ها را به خورش مقداری دیرتر اضافه کنید تا له نشوند.

• برای افزایش طعم ترش خورش می‌توانید از آبلیمو هم منفعت گیری کنید.

• خورش گلابی نیاز به آب بسیاری ندارد و باید غلیظ باشد.

• این خورش گلابی، را می‌توانید با گوشت گاو و یا گوساله تهیه کنید.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...