[ad_1]
در عصر اینترنت، اطلاعات از همه طرف به دست میآیند، به همین علت مغز ما آنقدر اطلاعات جمع میکند که حتی نمیتواند چیزهای مهم را برای بسپارد. به این علت، تحکیم حافظه زیاد مهم است. در نوشته به فهرستی از برخی از غذاهای بسیار اشاره کردهایم که میتوانند به تحکیم حافظه پشتیبانی کنند.
آجیل
آجیلهایی همانند بادام و گردو غذاهایی فوق العاده برای مغز شما می باشند. اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هایی که در این آجیلها وجود دارند از صدمه اکسیداتیو (یا همان استرس اکسیداتیو) محافظت میکنند. به همین علت، سلول های مغز شما کمتر صدمه میبینند و میتوانند بهتر عمل کنند. به علت کارکرد محافظتی آجیلها در برابر صدمه اکسیداتیو، هیچ مشکلی در کارکرد شناختی شما پیش نمیآید.
سالمون
ماهی سالمون حاوی مقادیر بسیاری اسیدهای چرب امگا ۳ دارد که برای کارکرد مغز زیاد سودمند است. اسیدهای چرب امگا ۳ برای ساختن سلولهای عصبی در مغز مهم می باشند. به این علت، با گنجاندن ماهی سالمون در رژیم غذایی خود، می توانید مغز خود را سالم نگه دارید و حافظه شما نیز بهبود مییابد.
شکلات تلخ
فلاونوئیدهایی که در شکلات تلخ وجود دارند برای مغز زیاد سودمند می باشند. اینها صدمه اکسیداتیو را در مغز افت خواهند داد، به همین علت هیچ مشکلی در کارکرد مغز پیش نخواهد آمد.
کلم بروکلی
در کنار آنتی اکسیدانها، ویتامین K نیز به وفور در بروکلی یافت میبشود که برای مغز زیاد الزامی است. به این علت، گنجاندن آن در رژیم غذایی میتواند حافظه شما را تحکیم کند.
توتها
خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در توتها یافت میبشود که برای مغز زیاد سودمند است. سلولهای حاضر در مغز ما با افزایش سن دچار صدمه اکسیداتیو خواهد شد، به همین علت کم کم ضعیف خواهد شد و همین میتواند عاملی در تضعیف حافظه ما باشد.
[ad_2]
منبع