[ad_1]
بر پایه نتایج تحقیق جدیدی که در مجله بیماری آلزایمر انتشار شده است، رژیم غذایی با مقدار بسیاری گوشت و غذاهای فرآوری شده به شدت با ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است.
دانشمندان دانشگاه باند استرالیا با مطالعه عادات غذایی ۴۳۸ نفر به این همبستگی قوی پی بردند. از این گروه، ۱۰۸ شرکتکننده مبتلا به آلزایمر تشخیص داده شدند و بقیه این بیماری را نداشتند.
محققان بعد از انجام تجزیه و تحلیل آماری با منفعت گیری از دادههای نشانگر زیستی تصویربرداری استرالیایی و مطالعه سبک زندگی پیری به این نتایج دست یافتند. آنان بهطور اساسی آنچه شرکتکنندگان خوردند را جستوجو کردند تا ارتباطی با ابتلا به آلزایمر اشکار کنند.
ساندویچ با چیپس سیبزمینی و نوشابه برای علاقهمندان به این نوع غذاها، مطمئنا بهترین گزینه است اما اگر بدانید خوردن این غذاهای خوشمزه خطرات جدی برای سلامت عصبی دارد، آیا مصرف این غذاها را افزایش خواهید داد؟
بهطور کلی، بیماران مبتلا به آلزایمر تمایل به رژیم غذایی غنی از غذاهای فرآوری شده و اقلام گوشتی داشتند. مواد غذایی که آنان بهطور منظم مصرف میکردند شامل گوشت گاو، پای گوشت، سوسیس، ژامبون، همبرگر و پیتزا می بود و در قیاس با گروه سالم، آنان تمایل به خوردن میوه و سبزیجات کمتری داشتند.
به نظر میرسد این تحقیق، موردی هشداردهنده باشد؛ رژیم غذایی حاوی گوشت فرآوریشده سنگین است و میتواند بعدها دردسرهای جدی تشکیل کند.
تحقیق جاری بخشی از مجموعه تحقیقات رو به رشدی است که مشخص می کند آنچه میخوریم امکان پذیر بر ابتلای ما به زوال عقل یا آلزایمر در آینده تاثییر بگذارد.
اما چرا علت آن تا حدودی مبهم باقی مانده است؟ محققان اعتقاد دارند که امکان پذیر خوردن غذاهای چرب و فرآوری شده التهاب و اکسیداسیون را در داخل بدن ما افزایش دهند و تبدیل کارکرد مغزی بشود که انچه که باید، مغز عمل نکند. یا امکان پذیر مکانیسم متغیری وجود داشته باشد که تا این مدت فهمیدن نشده است، چون تا این مدت توضیحی برای خود آلزایمر نزد پزشکان وجود ندارد.
محققان این چنین در تلاشند تا دریابند که آیا ساختار بیوم روده ما امکان پذیر بر مسیر سلامت مغز ما تاثییر بگذارد یا خیر. در همین حال، اگر زمان خواندن این خبر به ناهار فکر میکنید، به گمان زیاد باید سالاد را انتخاب کنید.
[ad_2]
منبع





