[ad_1]
نتایج تحقیقاتی نشان داد که نه تنها تحول در غذایی که می خوریم، بلکه تحول در وقتی که غذا می خوریم نیز می تواند بر خطر ابتلا به دیابت تاثییر گذار باشد.
دیابت نوع ۲، وقتی رخ می دهد که بدن در نحوه تنظیم منفعت گیری از قند به گفتن سوخت، دچار اختلال می بشود و این کار امکان پذیر در طویل زمان تبدیل گردش بیشتر از حد قند در جریان خون شده که به نوبه خود می تواند علتاختلال در سیستم گردش خون، دستگاه عصبی و سیستم ایمنی بشود. عوامل تعداد بسیاری از جمله اضافه وزن، عدم تحرک، سیگار کشیدن و رژیم غذایی ناسالم در خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ دخیل می باشند.
محققان دریافتند: تحقیقات تعداد بسیاری به بازدید رابطه بین زمان مصرف وعده های غذایی و ریتم شبانه روزی و کنترل گلوکز و چربی پرداخته اند، اما اطلاعات بسیاری درمورد رابطه بین زمان غذا خوردن و دیابت نوع ۲ در دسترس نیست.
تیم تحقیقاتی دریافت، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در گروهی از افراد که به طور منظم سپس از ساعت ۹ صبح، صبحانه می خوردند نسبت به افرادی که قبل از ساعت ۸ صبح، صبحانه می خوردند، به طور قابل توجهی زیاد تر می بود.
پژوهشگران توضیح دادند:از نظر بیولوژیکی، این یافته منطقی است، چون اشکار است که نخوردن صبحانه بر کنترل گلوکز و چربی و این چنین سطح انسولین تأثیر می گذارد و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می دهد.
محققان این چنین دریافتند: شام دیرهنگام (سپس از ساعت ۱۰ شب) با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است. دانشمندان اظهار داشته اند، نتایج ما نشان داده اند که خوردن صبحانه قبل از ساعت ۸ صبح و شام قبل از ساعت ۷ سپس از ظهر، امکان پذیر به افت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ پشتیبانی کند.
یافته های تحقیقاتی در مجله International Journal of Epidemiology انتشار شده اند.
[ad_2]
منبع





