[ad_1]
مصرف غذاهای کمحجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کمشیرین می باشند، برای وعده سحری پیشنهاد میشود. به طور کلی، مصرف زیاد قند، نمک و چربی جهت تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
مصرف مناسب و به مقدار کافی سبزیخوردن و سالاد به همراه وعده سحری پیشنهاد میشود. سبزیها دارای مواد مغذی و آب می باشند؛ این مواد غذایی نه تنها ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین میکنند بلکه مانع خشکی گلو و تشنگی خواهد شد.
مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین و ورود سریع قند خون به داخل سلولها جهت کم شدن قند خون و گرسنگی زودرس در طول روز خواهد شد.
بنابر اظهار دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف سبزیهایی همانند کاهو، خیار و گوجهفرنگی که آب بیشتری دارند و در طول روز از تشنگی و کمآبی بدن جلوگیری میکنند، پیشنهاد میشود.
نوشیدنیهای گازدار، شربتها، چای پررنگ و چای زیاد شیرین جهت تشنگی و خشکی دهان و گلو در طول روز خواهد شد و پیشنهاد میشود که این نوشیدنیها در وعده سحری مصرف نشود. چای پررنگ میتواند عاملی برای دفع آب بدن و در نتیجه کم آبی در طول روزهداری شود.
غذاهای پرپروتئین همانند انواع کبابها، جوجهکباب، ماهی و غذاهای پر روغن همانند کتلت و کوکو، سوسیس و کالباس، پیتزا، کلهپاچه و این چنین غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه جهت حس تشنگی و خشکی دهان در طول روز خواهد شد و بهتر است در وعده سحر مصرف نشوند.
مصرف غذاهای ساده و سبک همانند انواع پلو و خورشت در حجم کم برای وعده سحری پیشنهاد میشود.
[ad_2]
منبع





