این دمنوش‌ها را در ماه رمضان حتما بخورید
- سلامتی

این دمنوش‌ها را در ماه رمضان حتما بخورید_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

ساره حسینی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی او گفت: روزه داری مزایا بسیاری برای سلامتی دارد، کارکرد شناختی بدن را افزایش می‌دهد و از ابراز چاقی و بیماری های مزمن مرتبط با آن جلوگیری می‌نماید.

او همین طور گفت: با این حال، روزه داری بدون مراعات صحیح اصول تغذیه نه تنها ضامن سلامت نیست بلکه می تواند سلامتی را به مخاطره بیندازد.

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: یکی از نکات مهمی که هر فرد روزه‌دار باید برای نگه داری سلامت خود به طور کامل مراعات کند، نگه داری مقدار آب بدن است، کم شدن آب بدن علتافزایش دمای بدن و افزایش تنفس و به جستوجو آن سرگیجه و افزایش ضعف در افراد می‌گردد، به طور معمول مصرف روزانه ۲ یا ۲.۵ لیتر مایعات الزامی است و این مقدار باید در ماه رمضان افزایش یابد.

حسینی افزود: در ماه رمضان نوشیدنی‌های بدون کافئین بهترین گزینه برای گذراندن یک روز طویل و گرم می باشند، نوشیدنی های حاوی کافئین همانند چای یا قهوه علتافزایش کم آبی بدن از طریق دفع ادرار شده و پیشنهاد می‌شود از دمنوش‌های گیاهی همانند چای بابونه، مریم گلی، رازیانه، بادرنجبویه، آب میوه و سبزیجات تازه و شیر در وعده سحر برای جلوگیری از دست رفتن آب بدن و دهیدراته شدن بدن منفعت گیری شود.

وی با اشاره به این که چای‌ها و دمنوش‌های گیاهی علاوه بر خواص دارویی به گفتن یک نوشیدنی گوارا شناخته می شوند که می توان آن ها را گرم و سرد، شیرین یا بدون شیرینی منفعت گیری کرد، گفت: وجود فلاونوئیدهای گیاهی حاضر در دمنوش‌ها و خواص ضد میکروبی آنها علاوه بر نگه داری آب بدن در طول روز، به بهداشت دهان و دستگاه گوارش پشتیبانی می‌کند و باکتری های زیان اور بدن را از بین می‌برد.

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با گفتن این که چای نعناع یک نوشیدنی عالی و خوش عطر برای افطار است که اثرات مثبتی بر سلامتی دارد، او گفت: این دمنوش به جبران کم آبی بدن پشتیبانی کرده و بوی بد دهان را از بین بردن و پشتیبانی می‌کند تا غذا به راحتی هضم شود.

به حرف های این کارشناس، تحکیم سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم، تسکین سردرد، افت حالت تهوع و خستگی از دیگر خواص چای نعناع است.

حسینی؛ چای بابونه را از دیگر نوشیدنی‌هایی گفت که برای قولهای سحر و افطار پیشنهاد می‌شود و فرمود: ترکیبات حاضر در بابونه حاوی ترکیبات بیولوژیک گوناگون است که می توان این چای گیاهی را جهت تامین انرژی برای انجام فعالیت‌های روزانه در وعده سحر میل نمود؛ علاوه بر آن این دمنوش سرشار از ترکیباتی است که با سلامت و تحکیم کارکرد قلب مرتبط بوده، متابولیسم بدن را تسریع می‌کند و به هضم قولهای غذایی سنگین در افطار پشتیبانی می‌کند .

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان او گفت: نوشیدن دمنوش مریم گلی در سحر مقدار تعرق را افت داده و آب بدن را نگه داری می‌کند؛ علاوه بر آن مصرف این دمنوش در وعده افطار به بهبود کارکرد دستگاه گوارش پشتیبانی می‌کند

حسینی در ادامه گفت: این دمنوش سرشار از آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند سلامت دهان را طی روزه‌داری نگه داری نماید ترکیباتی همانند اسید کلروژنیک، اسید کافئیک، اسید رزمارینیک، اسید الاژیک و روتین در این گیاه وجود دارد که علتبهبود حافظه و بهبود کارکرد مغز می‌شود.

وی یادآور شد: مصرف دمنوش عناب در وعده سحر و افطار نیز پیشنهاد می‌شود، چراکه عناب دارای ویتامین‌ها و ترکیبات عالی موثری در مقابله با بیماری‌ها است که در پیشگیری از ابراز دهیدراتاسیون بدن موثر بوده و جزو نوشیدنی‌های سالم در ماه رمضان محسوب می‌شود.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...