به گزارش دانش دوست
سرمقاله
شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها با تحول نگاه به راه اندازی مشاغل از شکل سنتی به دیجیتال، جهت رونق بازار کار شدند. نگاه اندوخته گذاران نیز از نگاه سنتی اندوخته گذاری به ندریج به اندوخته گذاری بر روی قسمت خلاق و نگاه نو تحول اشکار کرد. راهکار مناسب برای تحقق رشد اقتصادی نیز همین فرآیند است. این که نگاه از سمت قسمت سنتی به سمت قسمت دیجیتال تحول اشکار کند.
چون حوزه فناوری اطلاعات تشکیل اشتغال مولد میکند، در مختصرزمان اجرای برخی پروژهها علتبیکارشدن عدهای میشود. اما در درازمدت در این حوزه میتوان بهترین کارکرد را مطابق با موازین اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر انقلاب داشت. لذا وزارت ارتباطات در این حوزه رسالت مستقیمی برای تشکیل اشتغال ندارد، اما میتواند بستر ساز تشکیل اشتغال باشد.
استارت آپها، دانش بنیان ها و به طور کلی اقتصاد دیجیتال در هر حوزهای که داخل شوند، علتافزایش منفعتوری و یا به عبارت دیگر مولد بودن میشود. اقتصاد دیجیتال در طویل مدت زیاد سودده خواهد می بود. در او گفت و گو اشتغال نیز امکان پذیر در مختصر زمان تسهیلات ورود فناوری اطلاعات به حوزه اقتصاد مثبت نباشد، اما در طویل مدت این رویه تحول خواهد کرد و فناوری اطلاعات علتایجاد مشاغل بیشتری خواهد شد.
هنگامی که بدنه سنتی اندوختهگذاران مشاهده کند که نسل جوان با کمترین اندوختهها میتوانند کسبوکارهای خوبی را راهاندازی کنند، در این حوزه اندوختهگذاری بیشتری خواهند داشت. امری که از سوی استارتآپها بیشترین نیاز به آن حس میشود، امر اندوختهگذاری است. طبق معمول یک شرکت نوپای موفق قابلیت رشد بیشتری نسبت به یک شرکت جاافتاده دارد. یعنی میتواند با اندوختهای کمتر، نیروی کار یا عرصه رشد بیشتری نسبت به شرکتهای قدیمی داشته باشد. شرکتهای نوپا برای رشد سریع خود نیاز به جذب اندوخته دارند و در این راه گزینههای مختلفی نیز وجود دارد. شرکتهای دیگر یا افراد اندوختهگذار میتوانند به شرکتهای نوپا با تبادل پول نقد در برابر سهام پشتیبانی کنند تا فعالیت خود را اغاز کنند.
دسته بندی مطالب