نشستن چگونه بر سلامت افراد میانسال و مسن تاثیر می گذارد؟
- تکنولوژی

اگر میانسال هستید، بی خیال نشستن دائم شوید!_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

این یافته بر پایه یک مطالعه تازه که توسط  شرکت بهداشت و درمان آمریکایی کایزر پرمننته  انجام و در  مجله JAMA Network Open  انتشار شده، در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

به حرف های مسئولان کایزر پرمننته، تیم تحقیقات برنامه ای طراحی کرده اند تا از طریق آن زوایای متفاوت ربط بین  نشستن  کمتر و افت سختی خون در افراد مسن و میانسال را بازدید کنند. این تحقیق شامل ۲۸۳ عضو کایزر پرمننته بین ۶۰ تا ۸۹ سال می بود که دارای شاخص توده بدنی ۳۰ تا ۵۰ بودند.

هر یک از شرکت کنندگان موارد زیر را در روال مطالعه دریافت کردند:

– ده جلسه کار با مربی سلامت طی بازه وقتی شش ماه

– یک میز کار ایستاده

– ردیاب فعالیت

جلسات سلامتی بر مقصد گذاری در راستای افت زمان نشستن تمرکز داشتند. ملزوم به ذکر است که شرکت کنندگان این مطالعه زیاد تر جلسات همراه با مربی سلامتی خود را به طور از راه دور تکمیل کردند.

گروه دوم از شرکت کنندگان نیز در جلسات سلامتی وجود داشتند. با این تفاوت که مقصد گذاری آنها فقط بر سلامت عمومی متمرکز می بود و ارتباطی با نشستن کمتر یا افزایش فعالیت نداشت.

آنچه محققان در مطالعه روی افراد مسن و مقدار نشستن آنها کشف کردند

به گزارش محققان، شرکت کنندگانی که در جلسات سلامت با تمرکز بر افت زمان نشستن شرکت کرده بودند، سطح عدم تحرک خود را تا ۳۰ دقیقه در روز افت دادند. علاوه بر این، سختی خون این گروه از شرکت کنندگان تقریبا ۳.۵ میلی متر جیوه پایین آمد.

به حرف های نویسندگان مطالعه، افت زمان نشستن می تواند سلامت کلی افراد را بهبود بخشد. افراد میانسال و مسن طبق معمول بین ۶۵ تا ۸۰ درصد مواقعی که در حالت بیداری می باشند، حالت نشسته را نگه داری می کنند و این نشستن طویل زمان با خطرات سلامتی همانند امراض قلبی-عروقی و دیابت همراه است.

دکتر کریستوفر تانایان ، متخصص قلب پیشگیرانه در نیویورک که در این مطالعه شرکت نداشته، می گوید: من قطعا افت زمان نشستن برای دست یابی به مقصد مهم بهبود جریان خون از منظر سلامت سیستم قلبی و عروقی را پیشنهاد می کنم. این چنین تصمیمی این چنین برای مشکلات اسکلتی و عضلانی نیز عالی است. زیاد دلنشین است که محققان توانسته اند ربط افت زمان نشستن با افت سختی خون را از نظر فیزیولوژیکی توضیح دهند.

فعالیت بدنی و سلامت قلب

طی دهه قبل، مطالعات بسیاری در رابطه مزایا فعالیت بدنی روزانه گزارش شده است. برخی از مهم ترین آنها عبارت اند از:

– یک مطالعه معتبر مربوط به سال ۲۰۲۲ که توسط  مجله نیچر  نمایه شده است،  نشان داد که سه دوره یک دقیقه ‌ای فعالیت شدید می‌ تواند منتج به افزایش طول عمر شود.

– یک متاآنالیز معتبر افت نرخ ابتلا به بیماری های مزمن را با افزایش فعالیت روزانه نشان داد.

به حرف های متخصصین، مطالعه جاری می تواند شواهد کامل تری را برای حمایتاز  تحقیقات قبل فراهم کند.

دکتر هوارد واینتراب ، مدیر بالینی مرکز پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی  NYU Langone Heart  در نیویورک که در این مطالعه شرکت نداشت، او گفت: این مطالعه کاملا تازه نیست. افت سختی خون به مقدار ۳.۵ میلی‌ متر جیوه نیز زیاد نیست، اما به هر حال یک نقطه اغاز محسوب می شود و امکان پذیر واقعا پشتیبانی کننده باشد.

واینتراب ادامه می دهد: داده ها نشان می دهد که افزایش متوسط در فعالیت منتج به افت متوسط سختی خون می شود. از این رو فکر می‌ کنم شخصا به نظر یک پیاده‌ روی مختصر تمایل بیشتری داشته باشم. با این حال، گروه مورد مطالعه اضافه وزن بسیاری دارند و تمرکز بر افت وزن در کنار فعالیت فیزیکی، به گمان زیاد به نتایج زیاد بهتری می انجامد. به طور کلی، این مطالعه با آنچه قبلا می دانسته ایم، مطابقت بسیاری دارد؛ بلند شدن از جا مزایا متنوعی برای سلامتی دارد، حتی فعالیت فیزیکی محدود و کوچک.

نشستن چگونه بر سلامت افراد میانسال و مسن تاثیر می گذارد؟

با این وجود همه متخصصین قبول ندارند که افت ۳.۵ میلی متر جیوه در سختی خون ناچیز است!

دکتر جنیفر وونگ ، متخصص قلب و مدیر پزشکی موسسه قلب و عروق  MemorialCare  در کالیفرنیا، این افت را یک دستاورد بزرگ گفتن می کند.

وونگ که در این مطالعه شرکت نداشت، توضیح می دهد: مطالعه مورد نظر نشان می‌ دهد که هر فعالیت کوچکی هم پشتیبانی کننده است. اگر مقصد زیاد بزرگ باشد، برای مثال ۱۵۰ دقیقه پیاده روی در هفته، مردم انگیزه ای برای ادامه دادن آن نخواهند داشت. به این علت، پیشنهاد می‌ کنم از کارهای کوچک اغاز کنیم و به همه خبر دهیم که تحقیقاتی همانند همین یکی، این حقیقت را تایید می‌ کنند که نیازی به بالا رفتن از کوه نداریم! پیشنهاد نسبتا ساده ای همانند برخاستن و ایستادن می تواند سلامت ما را بهبود ببخشد.

وونگ افزود: «هرچند این مطالعه روی افراد مسن‌ و دارای اضافه وزن متمرکز بوده است، من اعتقاد دارم که این فرضیه را می‌ توان برای همه به کار برد.»

نشستن طویل زمان چطور می تواند تبدیل مشکلات سلامتی شود؟

تانایان می گوید: بی تحرکی به چاقی و عدم سلامت سیستم قلبی-متابولیک بدن منجر می شود. راه اندازی لخته خون در اندام‌ های تحتانی که امکان پذیر به علت نشستن طویل ‌زمان به سمت ریه‌ ها هم حرکت کنند، (برای مثال پروازهای طویل زمان) به گمان زیاد ترسناک‌ ترین عارضه سریع «نشستن زیاد» است. نشستن در همه طول روز برای برخی از انواع مشاغل اجتناب ناپذیر است.

به این علت در کل ۱۲ ساعت زمان نشستن می تواند قابل قبول باشد، به شرطی که استراحت منظم در آن وجود داشته باشد. راحت‌ ترین راه برای سپردن قانون هر ساعت است. در واقع تشکیل وقفه در نشستن (به معنی تحول حالت بدن به حالت ایستاده) می تواند جهت افت سختی خون سیستولیک شود. من کاملا موافقم که جریان خون با این عادت بهبود می یابد. تحول حالت نشسته به ایستاده/پیاده روی در هر ساعت به گمان زیاد به «آموزش‌ دهی» به رگ های خونی ما پشتیبانی و گردش خون را به‌ اختصاصی در اندام‌ های تحتانی نگه داری می‌ کند.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]

منبع