[ad_1]
به گزارش دانش دوست
آلنا استپانوا، متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی خبرداد که موز برای سلامتی چه ارزشی دارد و برای چه افرادی بهتر است که موز را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
این متخصص او گفت: موزهای رسیده دارای شاخص گلیسمی نسبتا بالایی می باشند، به این معنی که قند خون بعد از مصرف موز به شدت افزایش مییابد. این چنین موز برای افرادی که انسولین مصرف میکنند و دیابت دارند، پیشنهاد نمیشود.
این متخصص تغذیه روس او گفت: مصرف موز به علت وجود ساکارید در آن برای اسهال و سندرم روده تحریکپذیر باید به حداقل برسد. علاوه بر این، این متخصص تغذیه اضافه کرد که موز فقط برای افرادی که این بیماریها را ندارند، سودمند است.
موز منبع تریپتوفان، پیش ساز سروتونین (هورمون نشاط) است. علاوه بر این، موز حاوی اینولین است که نوعی فیبر محلول است که تأثیر مفیدی بر تخلیه روده دارد و فیبر محلول یک ماده غذایی پروبیوتیک است.
موز بیشتر از حد رسیده از ۹۰ تا ۱۰۰ کیلو کالری در هر ۱۰۰ گرم برخوردار است. این موز سرشار از کاتچین می باشند – آنتی اکسیدانهای قدرتمندی که از سلولها در برابر صدمه محافظت میکنند.
اولگا کوبلوروا در ادامه معتقد است: شاخص گلیسمی موزهای رسیده نزدیک به ۷۰ است – به این علت اگر اضافه وزن دارید، بهتر است موز رسیده را کنار بگذارید. برخلاف موز سبز، هضم آنها آسان است: در طول کار طویل زمان، این موز منبع انرژی سریع خواهد می بود.
در هر صورت یک یا دو موز در روز برای بدن سودمند است: یک موز حاوی نزدیک به ۱۰ درصد مقدار پتاسیم روزانه و تقریباً ۳۰ درصد نیاز روزانه به اسید فولیک برای بدن است که برای کارکرد طبیعی قلب و بدن ملزوم است.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع