۳ روش اصولی برای فریز کردن لوبیا سبز
- سلامتی

۳ روش اصولی برای فریز کردن لوبیا سبز_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

ما امروز در این قسمت راه حلهای فریز کردن لوبیا سبز را به شما اراعه خواهیم داد. با ما همراه باشید.

۳ روش اصولی فریز کردن لوبیا سبز

برای داشته باشید که برای نگه داری خواص و ویتامین‌های لوبیا سبز باید آن را به طور اصولی فریز کنید.

۱- فریز کردن لوبیا سبز خام

برای فریز کردن لوبیا سبز به طور خام باید مرحله های زیر را طی کنید:

برای فریز کردن لوبیا سبز خام ابتدا باید لوبیا سبز‌ها را با آب سرد بشویید. لوبیا سبز‌ها را درون صافی یا آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان مقداری گرفته شود.

بعد از این‌که مقداری آب آن‌ها گرفته شد، لوبیا سبز‌ها را روی دستمال نخی آشپزخانه‌ای قرار دهید و به خوبی خشک کنید. حال باید با پشتیبانی چاقو سر و ته لوبیاسبز‌ها را برش زنید.

ابعاد لوبیا سبز با دقت به نحوه مصرف آن و سلیقه شما متفاوت است. لوبیا سبز‌ها را به ابعاد دلخواه و یکسانی برش زنید.

بهترین روش نگهداری از لوبیا سبز در فریزر منفعت گیری از زیپ کیپ است. از لوبیا سبز‌های خرد شده مناسب با مصرف یک وعده غذایی‌تان درون زیپ‌کیپ بریزید و هوای کیسه را خارج کنید.

درب زیپ‌کیپ را ببندید و لوبیا سبز‌ها را در فریزر نگهداری کنید. با این روش لوبیا سبز‌ها را تا ۶ ماه می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.

۲- بلانچ کردن لوبیا سبز

برای بلانچ کردن لوبیا سبز باید مرحله های زیر را طی کنید:

در این روش نیز همانند روش قبل ابتدا باید لوبیا سبز‌ها را بشویید و سر و ته آن‌ها را با چاقو جدا سازید. لوبیا سبز‌ها را به ابعاد دلخواه برش زنید.

قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید، چشم به راه بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.

لوبیا سبز‌های خرد شده را درون آب جوش بریزید. ۱-۲ دقیقه‌ای زمان دهید تا لوبیا سبز‌ها در آب جوش بماند.

درون کاسه مناسبی مقداری یخ و آب سرد بریزید. لوبیا سبز‌های خرد شده را بعد از گذشت زمان فوق از آب جوش خارج و درون کاسه آب سرد بریزید.

۱-۲ دقیقه‌ای زمان دهید تا لوبیا سبز‌ها در کاسه آب سرد بمانند سپس آن‌ها را درون صافی ریخته و چشم به راه بمانید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

در این روش نیز لوبیا سبز‌ها را مناسب با مقدار هر وعده مصرفی‌تان در زیپ کیپ بریزید و هوای اضافه آن را خارج کنید. سپس لوبیا سبز‌ها را در فریزر قرار دهید.

دقت داشته باشید که لوبیا سبز بافت نرمی دارد و در صورت قرار دادن آن زیاد تر از ۱-۲ دقیقه در آب جوش بیشتر از اندازه نرم می‌شود و بافت خود را از دست می‌دهد.

۳- کنسرو کردن لوبیا سبز با گوجه فرنگی

مرحله های کنسرو کردن لوبیا سبز با گوجه فرنگی به شرح زیر است:

در این روش به ازای هر یک کیلو لوبیا سبز باید از ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی منفعت گیری کنید.

برای تهیه لوبیا سبز و گوجه فرنگی ابتدا باید گوجه فرنگی‌ها را بشویید و درون میکسر یا خردکن بریزید.

گوجه‌ها را به خوبی پوره کنید، اگر خردکن در دسترس ندارید می‌توانید با پشتیبانی رنده گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید.

لوبیاسبز‌ها را نیز همانند راه حلهای قبل بشویید و سر و ته آن‌ها را جدا سازید. لوبیاسبز‌ها را با پشتیبانی چاقو به ابعاد دلخواه برش زنید.

حال باید پوره گوجه فرنگی و لوبیا سبز خرد شده را درون تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

۵-۸ دقیقه‌ای مواد را روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی گوجه فرنگی تبخیر شود و گوجه مقداری تحول رنگ دهد.

بعد از پخت کافی ترکیب فوق، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

بعد از خنک شدن از مواد فوق به اندازه هر وعده جدا کنید و درون زیپ کیپ بریزید.

هوای درون زیپ کیپ را خارج کنید و درب کیسه را ببندید. کیسه‌های زیپ کیپ را در فریزر نگهداری کنید.

لوبیا سبز مرغوب چه ویژگی‌های دارد؟

از ویژگی‌های لوبیا سبز مرغوب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

لوبیا سبز مرغوب باید سبز باشد، هیچ زردی و لکه قهوه‌ای روی آن نباشد.

از خرید لوبیا سبز‌های که حفره یا سوراخ روی آن‌ها تشکیل شده بپرهیزید.

لوبیا سبز مرغوب بافت سفتی دارد و وقتی که آن را لمس می‌کنید نباید نرم باشد.

امیدواریم که اراعه این مقاله در رابطه نحوه نگهداری لوبیا سبز برایتان سودمند واقع شده باشد. نظر می‌کنیم حتما در این فصل مطابق راه حلهای فوق لوبیا سبز را فریز کنید تا از طعم و خواص بی‌نظیر آن در فصل‌های آتی منفعت‌مند شوید.

 

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]