[ad_1]
به گزارش دانش دوست
به نقل از مدیسن نت، رژیمهای به کلمه ضد التهابی حاوی مواد غذایی همانند سبزیجات، میوهها، غلات کامل، ماهی و لوبیا می باشند و شامل رژیمهای سالم برای قلب همانند رژیم مدیترانه ای خواهد شد.
در مطالعهای که بیشتر از ۸۴۰۰۰ سالمند را به زمان بیشتر از ۱۲ سال ردیابی کرد، گمان ابتلاء به زوال عقل در افرادی که از رژیم غذایی ضد التهابی پیروی میکردند در قیاس با افرادی که رژیم غذایی ضد التهابی ناسالم غنی از گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات و غذاهای فرآوری شده مصرف میکردند، ۲۱ درصد کمتر می بود.
«ابیگیل داو»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات پیری در مؤسسه کارولینسکا در استکهلم، گزارش داد: «هنگامی به طور خاص افراد مسن مبتلا به بیماریهایی همانند بیماری قلبی یا دیابت را بازدید کردیم، خطر زوال عقل با مراعات رژیم غذایی ضد التهابی ۳۱ درصد افت یافت.»
اسکن مغزی MRI زیرمجموعه بیشتر از ۹۰۰۰ نفر از شرکت کنندگان نیز مزایا عصبی مرتبط با رژیم غذایی سالم را نشان داد.
تیم داو دادههای حاضر در بانک اطلاعات بریتانیا را بازدید کرد که سالها سلامت بزرگسالان بریتانیایی را ردیابی کرده است. مطالعه تازه شامل بیشتر از ۸۴۰۰۰ نفر زیر ۶۰ سال می بود که زمان ورود به پایگاه داده بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ فاقد زوال عقل بودند.
به طور متوسط در طول ۱۲.۴ سال، ۱۵۵۹ (۱.۹٪) از شرکت کنندگان به زوال عقل مبتلا شدند.
دادههای مربوط به رژیم غذایی دریافتی هر فرد نیز ثبت شد و نشان داد که خطر ابتلاء به زوال عقل در بین افرادی که زیاد تر به رژیم ضد التهابی پایبند بودند، کمتر می بود.
به حرف های محققان، تغییرات مغزی که نشانه افزایش گمان ابتلاء به زوال عقل می بود، در اسکن MRI افرادی که رژیم غذایی پیش التهابی داشتند نیز زیاد تر می بود.
داو میگوید: «توضیح بالقوه برای نتایج ما این است که یک رژیم غذایی ضد التهابی امکان پذیر التهاب سیستمیک (به اختصاصی در بین افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی یا متابولیک) را افت دهد و در نتیجه پیشرفت زوال عقل را کُند نماید.»
دسته بندی مطالب
[ad_2]