[ad_1]
به گزارش دانش دوست
این مطالعه مشخص می کند که یک جفت انگور نقاط کانونی میدان مغناطیسی را برای امواج مایکروویو تشکیل میکنند که به گسترش حسگر کوانتومی فشرده و مقرونبهصرفه پشتیبانی میکند.
مطالعات گروهی از دانشگاه مک کواری در سیدنی مبتنی بر ویدئوهایی می بود که در شبکههای اجتماعی فراگیر شده و مشخص می کند که انگور در مایکروویو ذرات باردار درخشان یا پلاسما تشکیل میکند.
علی فواز (Ali Fawaz)، نویسنده مهم این مطالعه، میگوید: در حالی که در مطالعات قبلی به میدانهای الکتریکی که علتایجاد تاثییر پلاسما خواهد شد، پرداخته شد، ما نشان دادیم که جفتهای انگور میتوانند میدانهای مغناطیسی را که برای کاربردهای سنجش کوانتومی زیاد مهم می باشند، تحکیم کنند.
افزایش میدان مغناطیسی
انگور یک میوه محبوب با مزایا متعدد برای سلامتی است. در حالی که جرقهها برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ بین دو تکه انگور در یک مایکروویو مشاهده شد، این جرقهها به کلیدی برای مطالعه یک مشکل فیزیکی دلنشین تبدیل شدهاند.
تحقیقات مشخص می کند که جفتهای انگور یا ساختارهای شبیه مبتنی بر آب، بهگفتن تشدیدکنندههای امواج مایکروویو عمل میکنند و به علت شکل و گذردهی بالا، میدانهای الکتریکی را به دام میاندازند. جرقه وقتی اتفاق میافتد که پلاسما از یونهای فلزی حاضر در انگور راه اندازی شود. به حرف های این تیم، این اتفاق الهام قسمت اکتشاف کاربردهای فنی است که نیاز به تحکیم میدان مایکروویو قوی دارند.
تشدیدکنندههای مایکروویو که در فناوریهایی همانند ماهوارهها و سیستمهای کوانتومی منفعت گیری خواهد شد، میدانها را به مناطق کوچک محدود میکنند.
در این مطالعه تازه، جفتهای انگور میدانهای مغناطیسی را تحکیم میکنند تا به طور موثر چرخشهای مرکز خالی نیتروژن در نانوالماسها را هدایت کنند و به طور بالقوه فناوریهای کوانتومی فشرده را ممکن میسازند. محققان اثرات میدان مغناطیسی را که برای کاربردهای کوانتومی مهم می باشند، بازدید کردند، در حالی که تحقیقات قبلی بر روی میدانهای الکتریکی متمرکز می بود.
انگور حسگرها را تحکیم میکند
در این مطالعه، محققان گفتن کردند که در انتهای یک فیبر شیشهای نازک، آنها حسگر کوانتومی خود را که الماسی با اتمهای بی همتا است، بین دو انگور قرار دادند. اگر این اتمها نور لیزر سبز را از طریق فیبر بتابانند، امکان پذیر به رنگ قرمز بدرخشند. درخشش قرمز، شدت میدان مایکروویو اطراف انگور را مشخص می کند.
محققان نشان دادند که افزودن انگور به دستگاههای مایکروویو قوت میدان مغناطیسی را دو برابر میکند. این یافتهها راه را برای کاوش در مطرحهای تشدیدگر مایکروویو جانشین که به طور بالقوه ساخت دستگاههای سنجش کوانتومی کوچکتر و کارآمدتری را ممکن میسازد، هموار میکند.
به حرف های این گروه، اندازه و شکل انگور زیاد مهم می بود. آزمایشها بر روی انگورهایی به طول تقریبی ۲۷ میلیمتر برای متمرکز کردن انرژی مایکروویو در فرکانس صحیح در حسگرهای کوانتومی الماس انجام شد.
به طور سنتی، یاقوت کبود در سنجش کوانتومی منفعت گیری میشود، اما محققان فرضیهای را نقل کردند که آب میتواند کارکرد بهتری داشته باشد. انگورها که عمدتا، در پوست نازک خود آب دارند، یک مدل ایده آل برای آزمایش این رویکرد نوآورانه اراعه کردند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]