[ad_1]
به گزارش دانش دوست
به گزارش کسب و کار نیوز ، سید منصور غیبی کارشناس بازار مسکن با گفتن این که خرید و فروش ملک توسط بانکها جهت گران شدن مسکن در بازار مصرفی شد، او گفت: بانکها به این نوشته پی بردند که میتوانند از طریق انباشت فیزیکی و اموال غیرمنقول همانند ملک و آپارتمان داراییهای خود افزایش دهند، به عبارت دیگر بانکها با افزایش این داراییها میتوانند، اعتبار جذب کنند. در نتیجه خرید، فروش و انباشت دارایی بانکها بهاختصاصی از دولت نهم و دهم با افزایش بانکها تحت گفتن بانکهای قرضالحسنه به جستوجو جذب و افزایش اعتبار خود بودند.
او گفت: بانکها برای افزایش اعتبار خود اغاز به خرید ملک به گفتن پشتوانه و دارایی بانک کردند که به یکباره تقاضا در بازار مسکن افزایش یافت و جهت گرانی مسکن شد. یقیناً در پی این افزایش قیمت در بازار مسکن، ملک به گفتن یک کالای تجاری – اندوختهای شناخته شد و از معنی مهم خود کالای مصرفی می بود، فاصله گرفت.
این کارشناس بازار مسکن با گفتن این که فعالیت بانکها در حوزه مسکن جهت افزایش قیمت ۱۰ تا ۱۵ درصد ملک در بازار مسکن شد، او گفت: دارایی بانکها باید به جامعه مصرفی و تشکیل مسکن تعلق یابد تا مقدار اراعه و تقاضا در بازار مسکن به اعتدال برسد، اعتدال بین اراعه و تقاضای مسکن یکی از معیارهای افت قیمت ملک در بازار خواهد می بود.
غیبی در آخر اصرار کرد: دولت باید هرچه سریع تر برنامههای مسکنی خود را تدوین کند، تا بتواند قوت کنترل کردن بازار مسکن را در دست بگیرد. طی یک دهه تازه بانکها به سپرده مشتریان خود تا متوسط ۳۰ درصد سود بانکی دادند و با سپردهها حجم بسیاری ملک و املاک خریداری کردند، این روال نقطه عطفی برای گرانی مسکن می بود، به عبارت دیگر سیاست گران شدن ملک در پی خرید مسکن توسط بانکها در سرزمین شکل گرفت.
دسته بندی مطالب
[ad_2]