به گزارش دانش دوست
کسب و کار نیوز- دبیر ستاد گسترش زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی او گفت: بر پایه آمار تا بحال از سوی دانش بنیانهای فعال در حوزههای زیست و بیوتکنولوژی ۱,۸ میلیارد دلار وارداتهای قبلی با تشکیل داخلی در سرزمین جانشین شده است.
به گزارش کسب و کار نیوز ، مصطفی قانعی افزود: این مقدار تاثییر دانش بنیانهای فعال در حوزه زیست و بیوتکنولوژی تا به امروز در سرزمین بوده است. وی اظهار داشت: یک برنامه جدیدی به وزارت بهداشت داده شده که با همکاری دانش بنیانها حاضرند طی چها رسال آینده یک میلیارد دلار دیگر مقدار ارزبری را با تشکیل داخل افت دهند.
دبیر ستاد گسترش زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی او گفت: این دانش بنیانها علاوه بر ایجاداشتغال، فراهم کردن عرصه صادراتی و قطع وابستگی می توانند به شدت مقاومت پذیری قسمت سلامت را در کشورافزایش دهند.
او گفت: تفاوتهای روزمره ارز همیشه علتمتاثر شدن قسمت تشکیل و واردات در سرزمین شده که خوشبختانه دانش بنیانها با تشکیل داخل این مهم را هم زیاد زیاد کم کرده اتد. قانعی گفتن داشت: بعضی اوقات زمان ها در نقل و انتقال پول مشکلاتی حادث میشودکه باز هم دانش بنیانها میتوانند این تنشها را کم کنند. وی گفت: از بین بردن مشکل ارزی دومین قضیه دانش بنیانها در کشوراست قضیه ای اولی که از بین بردن می کنند او گفت و گو امنیت است.
دبیر ستاد گسترش زیست فناوری سلامت و فناوریهای پزشکی در جواب به سئوالی مبنی بر این که برنامه مدونی برای حمایتاز شرکتهای دانش بنیان در سرزمین وجود دارد،او گفت: قانون جهش تشکیل دانش بنیان یک قانون مترقی است که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.
او گفت: این قانون طی یک یا دو سال آینده نوشته دانش بنیانی را در سرزمین دچار تحول و تحول اساسی خواهد کرد. قانعی یادآور شد: اجرای این قانون از لحاظ اثرگذاری بر روی دانش ها زیاد حائز اهمیت است.
دسته بندی مطالب