[ad_1]
به گزارش دانش دوست
شناختهشدهترین منبع های اسیدهای چرب امگا۳، روغن ماهی و ماهیهای چرب همانند سالمون، قزل آلا و تن می باشند. این قضیه، احتمالا برای وگانها، گیاهخواران یا حتی افرادی که ماهی دوست ندارند، فراهم امگا۳ را به چالش تبدیل کند.
در این نوشته چند مورد از بهترین منبع های گیاهی اسیدهای چرب امگا۳ به شما معارفه شده است.
گردو
بر پایه مطالعات صورتگرفته، گردو به علت دارا بودن امگا ۳، به بهبود سلامت مغز پشتیبانی میکند؛ به عبارتی خوردن گردو با ترقی کارکرد شناختی و حافظه مرتبط است. مطالعهای که روی حیوانات انجام شد، نشان داد که گردو علتبهبود قابلتوجهی در حافظه، یادگیری، رشد حرکتی و بهبود اضطراب در موشهای مبتلا به آلزایمر میشود. هر ۲۸ گرم گردو حاوی ۲۵۷۰ میلیگرم اسید چرب امگا ۳ است. مصرف یک وعده گردو، پاسخگوی نیاز روزانه بدن به اسیدهای چرب امگا ۳ است.
کلم بروکسل
به طور کلی سبزیجات چلیپایی همانند کلم بروکسل سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و دیگر مواد مغذی می باشند؛ این ماده غذایی نهتنها ویتامین K، ویتامین C و فیبر را در خود دارد، بلکه منبع عالی اسیدهای چرب امگا ۳ نیز به شمار میآید.
*کلم بروکسل پختهشده سه برابر امگا ۳ بیشتری را در خود دارد.
دانه کتان
دانه یا بذر کتان یک منبع تغذیهای سودمند است و از مقادیر مناسبی فیبر، پروتئین، منیزیم و منگنز برخوردار است و این چنین منبع عالی امگا ۳ نیز به شمار میآید. مطالعات نشان دادهاند که دانه کتان برای سلامت قلب سودمند است و این منفعت به لطف اسید چرب امگا ۳ حاضر در آن است. بذر کتان را به راحتی میتوان در رژیم غذایی وگان گنجاند.اسیدهای چرب امگا ۳ قسمت مهمی از رژیم غذایی به شمار میآیند و برای سلامت بدن الزامی می باشند. اگر به هر علت ماهی نمیخورید، میتوانید با گنجاندن غذاهای غنی از امگا ۳ در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکملهای گیاهی، نیاز بدن به این ماده را بدون مصرف غذاهای دریایی برآورده کنید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





