[ad_1]
به گزارش دانش دوست
سرکه سیب ارگانیک بهعلت این که با منفعت گیری از سیبهای ارگانیک تشکیل میشود و فاقد مواد شیمیایی زیان اور و همینطور نگهدارنده است، از کیفیت و خواص بیشتری برخوردارست. از مزایا سرکه سیب باید به موارد زیر اشاره کرد:
۱. ضدباکتری و قارچ
سرکه سیب بهعلت حجم بالای اسیداستیک، عامل ضدعفونیکننده طبیعی است. از این مایع میتوان برای درمان عفونتهای قارچی پوستی یا مسمومیت غذایی ناشی از باکتری سالمونلا بهکار رود. این چنین برای ضدعفونی کردن سطوح هم میتوان از سرکه سیب منفعت گیری کرد.
۲. افت قند خون
سرکه سیب حساسیت بدن به انسولین را بهبود میبخشد و جهت افت سطح قند خون میشود.
۳. افت وزن
برخی مطالعات نشان داده، مصرف سرکه سیب، اشتها را کنترل کرده و جهت حس سیری بیشتری میشود و درنتیجه به افت وزن پشتیبانی میکند.
۴. بهبود هضم غذا
سرکه سیب با تنظیم سطح اسید معده میتواند به درمان برخی از مشکلات گوارشی همانند، سوءهاضمه یا نفخ پشتیبانی کند. درضمن از آنجاییکه سرکه سیب سرشار از پروبیوتیک است، به سلامت روده هم زیاد پشتیبانی میکند.
۵. سلامت پوست و مو
سرکه سیب، ضدالتهاب و ضدباکتری خوبی است و به همین علت در درمان آکنه و اگزما زیاد موثر است و از آنجاییکه مقدار اسیدیته (pH) پوست سر را متعادل میکند از شوره سر هم میکاهد.
باورهای غلط درمورد برخی مزایا سرکه سیب
بازدیدهای علمی تا این مدت نتوانسته برخی مزایا را که درمورد سرکه سیب نقل شده است کاملا تایید کند. درواقع برای اثبات آنها به بازدیدهای دقیق علمی نیاز است. از این مزایا باید به مواردی چون درمان سرطان، افت چربی بد و سختی خون بالا اشاره کرد.
* سرطان. هنگامی سرکه سیب در بدن هضم میشود، از حالت اسیدیته خارج شده و قلیایی میشود. برخی اعتقاد دارند این ویژگی میتواند با سرطان که به محیطی اسیدی نیاز دارد مبارزه کند. اما بازدیدهای علمی گوناگون تا این مدت نتوانسته این ویژگی ادعاشده سرکه سیب را اثبات کند.
* سختی خون و کلسترول بد. اگرچه برخی از آزمایشهای علمی نشان داده سرکه سیب میتواند از سختی خون بالا و کلسترول بد بکاهد، این آزمایشها فقط روی حیوانات انجام شده است و تا این مدت این ویژگیهای سرکه سیب در انسان آزمایش نشده است.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





