[ad_1]
به گزارش دانش دوست
در افراد روزهدار بهعلت گرسنگی و منفعت گیری بدن از ذخایر چربی برای تامین کالری مورد نیاز، بوی خاصی از دهان استشمام میشود که بعد از صرف افطار خودبهخود رفع میشود.
دکتر بهناز ولیزاده، کارشناس سلامت دهان و دندان در اینباره میگوید: «روزهداران بهعلت این که ساعات طویل در طول روز از هیچ خوردنی و آشامیدنی منفعت گیری نمیکنند، بزاق دهانشان به حداقل میرسد و همین قضیه امکان پذیر علتایجاد بوی بد دهان شود. مسواک زدن دندانها و زبان یک راهحل ایدهآل برای نگه داری سلامت دهان و دندان و رهایی از بوی بد است و منفعت گیری از نخ دندان بعد از صرف وعده سحری و افطار هم میتواند به این شرایط پشتیبانی کند.»
ولیزاده پیشنهاد میکند که افراد برای جلوگیری از ابراز مشکلات دندانی که بر تاثییر خشکی دهان تشکیل میشود طی روزهداری و در طول روز دهان خود را شستوشو دهند. بهحرف های این کارشناس سلامت دهان و دندان مصرف میوه و سبزی هم در افزایش تشکیل بزاق و جلوگیری از بوی بد دهان پیشنهاد میشود و بهتر است در وعده سحری و افطار این خوراکیها درنظر گرفته شود. پرهیز از خوردن سیر، پیاز، غذاهای تند، چرب و حاوی مقدار زیاد ادویه هم بهعلت این که علتایجاد بوی بد دهان خواهد شد الزام دارد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]