به گزارش دانش دوست
به نقل از آپولو، منفعت گیری بیشتر از حد از آنتی بیوتیکهای مصنوعی میتواند تبدیل مقاومت نسبت به آن و تشکیل دیگر عوارض جانبی شود. خوشبختانه، طبیعت برخی مواد غذایی قوی با کارکرد آنتی بیوتیکی فراهم کردهاند که میتواند به محافظت در برابر عفونتها و تحکیم ایمنی کلی پشتیبانی کند. مصرف این غذاهای آنتی بیوتیک طبیعی همراه با رژیم غذایی میتواند به گسترش سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی کرده و به گفتن سدی در برابر تهاجم باکتریهای زیان اور عمل کند. در اینجا نه ماده غذایی غنی از آنتیبیوتیک طبیعی وجود دارد که بهتر است در قولهای غذایی خود بگنجانید:
سیر
سیر یکی از معجزه آساترین آنتی بیوتیکهای طبیعی است که قرنها به علت خواص دارویی از آن منفعت گیری میشود. فعالترین ترکیب سیر، آلیسین است که به آن توانایی کشتن باکتریها، ویروسها و قارچها را میدهد. تحقیقات مشخص می کند سیر امکان پذیر به بهبود عفونتهای باکتریایی رایج همانند سرماخوردگی و آنفولانزا و حتی بیماریهای جدیتر پشتیبانی کند. برای تحکیم اثرات آنتی بیوتیکی آن، سیر خام را میتوان به سالاد، سس و سوپ اضافه کرد.
زنجبیل
زنجبیل یکی دیگر از آنتی بیوتیکهای طبیعی است که به علت اثرات ضد التهابی و ضد میکروبی خود مشهور است. ترکیب فعال مهم زنجبیل جینجرول است که علتسرکوب رشد باکتریهای گوناگون میشود و از بدن حتی در برابر سویههای مقاوم به دارو نیز محافظت میکند.
عسل
عسل، به خصوص عسل خام، یک آنتی بیوتیک طبیعی عالی است. عسل در چند صد سال قبل به گفتن درمان بریدگی منفعت گیری شده است، چون از رشد باکتریها جلوگیری میکند. هیدروکسی استون علتمیشود عسل سلولهای باکتریایی را خشک کرده و از بین ببرد. شما میتوانید عسل را به تعداد بسیاری از غذاها و نوشیدنیها اضافه کنید و به کلی مصرف شکر را با عسل جانشین کنید.
روغن نارگیل
روغن نارگیل حاوی اسید لوریک است که دارای خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی است. مطالعات مشخص می کند روغن نارگیل میتواند باکتریها، ویروسها و قارچهای زیان اور را از بین ببرد. روغن نارگیل به خصوص برای عفونتهای پوستی و مشکلات سلامت روده سودمند است. از روغن نارگیل در آشپزی خود منفعت گیری کنید یا آن را در اسموتیها مخلوط کنید تا سلامتی را تحکیم کنید.
زردچوبه
ادویه زردچوبه هزاران سال است به دلایل گوناگون پزشکی منفعت گیری میشود. کورکومین، عنصر فعال زردچوبه، دارای خواص ضد میکروبی قوی است که برای درمان عفونتهای باکتریایی سودمند است. زردچوبه مؤثرترین گیاه برای به دست آوردن ایمنی و این چنین برای افت التهاب است. زردچوبه را باید به کاری، سوپ یا نوشیدنی لاته زردچوبه گرم به گفتن یک عمل پیشگیرانه در برابر عفونت اضافه کنید.
پونه کوهی
پونه کوهی نه تنها یک تحکیم کننده طعم غذا است، بلکه روغن آن نیز یک آنتی بیوتیک طبیعی قوی است. ثابت شده است که مواد کارواکرول و تیمول حاضر در روغن پونه کوهی دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی زیاد قوی می باشند. روغن پونه کوهی عوامل بیماریزا در غذاها را از بین میبرد. میتوانید برگهای تازه یا خشک پونه کوهی را به غذاهای خود اضافه کنید یا از مکملهای روغن پونه کوهی برای نگه داری سلامتی خود منفعت گیری کنید.
سرکه سیب
سرکه سیب قرنها است منفعت گیری میشود و یک آنتی بیوتیک طبیعی همه کاره است. محتوای اسیدی سرکه سیب علتتولید محصولی با خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی زیاد بالا شده است و با عفونتهایی همانند گلودرد، تحریک پوست و مشکلات گوارشی مبارزه میکند. تونیک قوی روزانه را میتوان با مخلوط کردن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با آب و عسل تهیه کرد.
پیاز
پیاز، همانند سیر، این چنین دارای ترکیبات سودمند بسیاری است که خواص آنتی بیوتیکی طبیعی برای بدن فراهم میکنند. پیاز نه تنها با مشکل التهاب مقابله میکند، بلکه به درمان عفونتهای باکتریایی پشتیبانی میکنند و به تحکیم سیستم ایمنی بدن پشتیبانی میکنند. پیاز تازه بیشترین غلظت ترکیبات سودمند را دارد، به این علت تلاش کنید پیاز خام را به سالاد، ساندویچ یا دیگر غذاها اضافه کنید.
لیمو
لیمو نزدیک به ۳۵ میلی گرم ویتامین سی دارد که شامل نصف ویتامین سی مورد نیاز در رژیم غذایی روزانه میشود. ویتامین سی یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلولها در برابر صدمه پشتیبانی میکند. افزودن این هشت ماده غذایی آنتی بیوتیکی طبیعی یک راه ساده و در عین حال مؤثر برای تحکیم سیستم ایمنی و این چنین محافظت از بدن در برابر باکتریهای زیان اور است. اگرچه این غذاها حاوی معجزات خیره کننده سلامتی می باشند، اما اهمیت درمان پزشکی در صورت نیاز حتماً باید در نظر گرفته شود.
دسته بندی مطالب