[ad_1]
به گزارش دانش دوست
بنابه حرف های محققان آمریکایی، سرطان روده در جوانان این سرزمین، روزبهروز زیاد تر شده و پیشبینی میشود، موارد ابتلا تا سال ۲۰۳۰ میلادی تقریبا دو برابر شود.
متخصصان پزشکی برای یافتن علت شدت افزایش سرطان روده با یکدیگر در رقابتاند، اما تقریبا همه آنها بر این باورند که باکتریهای زیان اور حاضر در آستر روده جهت رشد سلولهای سرطانی خواهد شد.
اخیرا پزشکان دانشگاه هاروارد دریافتهاند، افرادی که در هفته، حداقل دو وعده ماست میخورند، تا ۲۰درصد از خطر ابتلا به سرطان روده ناشی از باکتریهای زیان اور در امان می باشند.
این محققان نوعی سرطان روده بزرگ ناشی از باکتری بیفیدوباکتر را بازدید کردند. این نوع باکتری طبق معمول به هضم فیبر و دفع عفونت پشتیبانی میکند اما هنگامی جمعیت آن بیشتر از حد باشد، تبدیل التهاب و درنتیجه سرطان روده بزرگ میشود.
از طرفی محققان براین باورند، باکتریهای مفیدی که در ماست و دیگر خوراکیهای تخمیری یافت میشود میتوانند از جمعیت باکتریهای زیان اور حاضر در روده کاسته و از خطر سرطان روده بزرگ ناشی از باکتریها بکاهد.
یقیناً بین مصرف ماست و سرطان روده بزرگ ناشی از عواملی غیر از باکتریها، همانند ژنتیک، چاقی یا قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، ارتباطی اشکار نشده است.
این چنین بازدیدهای محققان دانشگاه جانزهاپکینز نشان داده است که باکتریهای زیان اور در ابتلای نیمی از بیماران سرطان روده بزرگ بدون سابقه خانوادگی نقش دارند.
بنابه حرف های محققان، ماست حاوی پروبیوتیکهایی متشکل از انواع باکتریهای سودمند است که هنگامی داخل روده خواهد شد، جمعیت باکتریهای زیان اور را افت داده و در حد متعادل نگه میدارند. درضمن ماست امکان پذیر با روان کردن مدفوع، از یبوست پیشگیری کرده و بدینترتیب باکتریهای زیان اور سریع تر از بدن خارج شوند.
محققان نظر خواهند داد برای بهبود جمعیت باکتریهای سودمند و پیشگیری از سرطان روده بزرگ ناشی از باکتریها، هفتهای دو بار ماست مصرف کنید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]