[ad_1]
به گزارش دانش دوست
دسر خرمایی نوعی دسر زیاد مقوی و خوشمزه است که از ترکیب شیر با خرما، خامه و… تهیه میشود و برای افطار مناسب است.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان می باشند. در این بین دسرهای زعفرانی به علت عطر و طعمی که دارند، زیاد خوشطعم و گوارا می باشند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها طبق معمولً بعد از غذا سرو خواهد شد؛ چون شیرینی حاضر در آنها به هضم بهتر غذا پشتیبانی میکند. برخی دسرها به علت بافت لطیف و سبکی که دارند و به علت داشتن شیرینی برای وعده افطار ماه رمضان و روزهداران زیاد مناسب می باشند. دسر خرمایی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی مخصوص ماه رمضان است که از ترکیب شیر با خرما، نشاسته ذرت، خامه و… تهیه میشود و دستور پخت آسانی دارد. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و مقوی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه دسر خرمایی همراه ما باشید.
مواد ملزوم
خرما: ۲۰ عدد
شیر: ۴ لیوان
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
نحوه تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا هستههای خرما را خارج کنید و خرماهای بدون هسته را همراه با ۱ لیوان شیر داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا خرما با شیر کاملا میکس شود. در مرحله سپس ۳ لیوان شیر را با شکر، پودر هل، پودر دارچین و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا به طور یکدست مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا اغاز به جوشیدن کند، سپس مخلوط شیر و خرما را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و شل شده است، همراه با وانیل به قابلمه اضافه و اجاق گاز را خاموش کنید و هم بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. اکنون دسر را داخل ظرف سرو بریزید و صبر کنید تا دسر ببندد، سپس روی دسر را با خرمای بدون هسته و مغزیجات تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ شاسته ذرت همانند آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت این چنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی همانند به جیرجیر از آن میشنوید. منفعت گیری از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. دقت داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جانشین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
ـ خرما سرشار از ویتامین B، A و K ۱ ـ و مواد معدنی همانند کلسیم، آهن، پتاسیم، منگنز، فسفر، مس، گوگرد و منیزیم است. برای تهیه دسر خرمایی بهتر است از خرمایی منفعت گیری کنید که شیرین باشد. رطب یا خرمای عسلی بهترین خرما برای تهیه این دسر است.
ـ برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز منفعت گیری کنید؛ چون نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





