[ad_1]
به گزارش دانش دوست
یکی از مسائل کلیدی افزایش مصرف کربوهیدراتها در کنار دیگر قولهای غذایی است. به گفتن مثال، یک موز حاوی نزدیک به ۲۰ گرم کربوهیدرات است، در حالی که دو عدد موز به ۴۰ گرم کربوهیدرات می رسد. مصرف موز بعد از قولهای غذایی پر کربوهیدرات، میتواند تبدیل بار کربوهیدرات بیشتر از حد شود. عمده غذای ما ایرانیها به اختصاصی در وعده ظهر برنج است. برنج عمدتا حاوی کربوهیدرات است و مصرف میوه سپس از یک وعده غذایی برنج دار میتواند بار کلی گلیسمی را بالا ببرد و به طور بالقوه بر سطح قند خون تاثییر بگذارد.
تاثییر فدمپها
نگرانی دیگر افزایش مولکولهای قابل تخمیر معروف به «فدمپ» است که در تعداد بسیاری از میوهها همانند سیب و گلابی یافت می شود. هضم میوهها زیاد سریعتر از دیگر مواد غذایی است. اما هنگامی با قولهای غذایی سنگینتر همراه خواهد شد، برای زمان طویلتری در روده باقی میهمانند و به طور بالقوه تخمیر خواهد شد و علتنفخ خواهد شد. هنگامی که این میوهها سپس از غذا مصرف خواهد شد، به اختصاصی قولهای غذایی که حاوی لوبیا یا عدس زیاد همانند آش رشته و دیگر انواع آشهای دیگر باشند، این قندهای قابل تخمیر میوهها میتوانند تبدیل گاز و نفخ شوند. میکروبیوم روده این مولکولها را تخمیر کرده و در نتیجه برای برخی افراد ناراحتی تشکیل میکند.
افسانه افت وزن
این فکر غلط وجود دارد که خوردن میوه سپس از غذا به افت وزن پشتیبانی میکند. با این حال، هر غذایی، از جمله میوهها، کالری دارد. اگر میوهها در کنار یک وعده غذایی کامل مصرف شوند، بدون این که مزایا مورد نظر را داشته باشند، به سادگی کالری اضافی نصیب بدن میکنند. در نتیجه شما باید تلاش بیشتری برای سوزاندن کالری انجام دهید.
ترکیب درست و سودمند
اگر به خوبی با غذاها ترکیب شوند، میوهها همراه با قولهای غذایی یا سپس از غذا نیز میتوانند فوایدی داشته باشند. به گفتن مثال، مصرف پرتقال همراه با قولهای غذایی میتواند جذب آهن را به علت محتوای بالای ویتامین C افزایش دهد. علاوه بر این، جفت کردن میوههایی با شاخص گلیسمی بالا، همانند موز، با یک وعده غذایی می تواند افزایش قند خون را تعدیل کند. به طور شبیه، گنجاندن یک موز کوچک در کنار یک وعده غذایی امکان پذیر افزایش قند خون را تعدیل کند و برای افرادی که مقاومت به انسولین یا سلامت پوست را مدیریت میکنند سودمند باشد.
اما انتخاب میوهها بهگفتن بینقولهای جدا گانه به جای افزودنیهای سپس از غذا، به سیستم گوارش شما اجازه میدهد تا کارکرد مساعد داشته باشد و در عین حال از دریافت کالری غیر الزامی و ناراحتیهای گوارشی اجتناب کنید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





