[ad_1]
به گزارش دانش دوست
بیماری آلزایمر رایجترین نوع زوال عقل یا دمانس و یک کلمه برای توصیف علت از دست دادن حافظه و تواناییهای تفکر است.
ویژگی بارز آلزایمر، از بین رفتن تدریجی حافظه است و بازدیدها نشان داده که مصرف زیاد برخی از گروههای غذایی میتواند گمان ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.
یک رژیم غذایی صحیح میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا ۳۵ درصد افت دهد. این چنین تحقیقات نشان داده است مصرف رژیم غذایی غنی از امگا۳، ویتامینهای گروه B همانند B۶، B۹ ،B۱۲ و آنتی اکسیدانهایی همانند ویتامین A، C، E، بتاکاروتن، سلنیوم و… میتواند تا حد بسیاری خطر ابتلا یا پیشرفت بیماری آلزایمر را افت دهد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]