چگونه سویا و میکروب‌های روده نتایج درمان سرطان را تغییر می‌دهند
- تکنولوژی

چطور سویا و میکروب‌های روده نتایج درمان سرطان را تحول می‌دهند_دانش دوست


به گزارش دانش دوست

به گزارش مدیکال نیوز، در یک مطالعه تازه که در مجله Cell انتشار شده است، محققان نشان دادند که فیتوشیمیایی‌ها و ترکیبات مشتق شده از میکروبیوم آنها، فعالیت ضد سرطانی مهارکننده‌های فسفاتیدیل اینوزیتول ۳-کیناز (PI3K) (PI3Ki) را تنظیم می‌کنند.

این یافته‌ها با نشان دادن این که اثربخشی این داروها در درجه اول توسط محتوای کربوهیدرات غذایی کنترل نمی‌شود، بلکه توسط وجود یا عدم وجود ترکیبات مشتق شده از گیاه خاص و متابولیت‌های میکروبی آنها کنترل می‌شود، فرضیات قبلی را به چالش می‌کشند.

مداخلات غذایی بر جواب دارویی و پیشرفت بیماری تأثیر می‌گذارند. مطالعات پیش‌بالینی مشخص می کند که رژیم‌های غذایی می‌توانند رشد تومور را کند کرده و فعالیت داروهای ضد سرطان را بهبود بخشند.

رژیم کتوژنیک (KD) به علت توانمندیاش در افزایش جواب‌های درمانی، حتی در سرطان پانکراس، مورد دقت قرار گرفته است. در حالی که KD بر رشد تومور پانکراس تأثیر نمی‌گذارد، با شیمی‌درمانی و PI3Ki هم‌افزایی می‌کند و رشد تومور را کند کرده و بقا را طویل‌تر می‌کند.

با این حال، این مطالعه مشخص می کند که مکانیسم هم‌افزایی جدا گانه از محدودیت کربوهیدرات است و در عوض به محتوای فیتوشیمیایی رژیم غذایی و میکروبیوم روده مربوط می‌شود.

رژیم‌های غذایی فراتر از ترکیب درشت‌مغذی‌هایشان، از چندین جنبه با هم متفاوت می باشند. به گفتن مثال، غذای استاندارد جوندگان حاوی غذاهای تصفیه نشده (همانند سویا، ماهی) است، اما KD جوندگان حاوی اجزای تصفیه شده (همانند کازئین مشتق شده از شیر، روغن‌ها) است.

این رژیم‌های غذایی تصفیه شده از ابعاد گوناگون با غذای معمولی متفاوت می باشند. مسئله مهم این است که هم رژیم‌های کتوژنیک و هم رژیم‌های غذایی تصفیه شده کنترل شده فاقد تعداد بسیاری از فیتوشیمیایی‌های حاضر در غذای معمولی می باشند که در مواد گیاهی همانند سویا به وفور یافت خواهد شد.

شناسایی این که کدام جنبه‌های رژیم‌های غذایی بر نتایج تأثیر می‌گذارند، زمان قیاس رژیم‌های غذایی متفاوت از چندین سپس، الزامی است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی