به گزارش دانش دوست
ساندویچ ازجمله غذاهای محبوب دنیاست که مواد غذایی همانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و… بین دو لایه نان قرار میگیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به گفتن یک غذای آماده و ساده که تنوع بسیاری دارد و بهراحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران بسیاری دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و… بهراحتی قابل حمل و منفعت گیری است.
ساندویچها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و… تهیه خواهد شد. ساندویچ بادمجان یکی از انواع ساندویچهای سرد است که از ترکیب سینه مرغ با بادمجان، سیب زمینی سرخ شده و نوعی سس مخصوص تهیه میشود و طعم بسیار اختصاصیای دارد. اگر دوست دارید اینبار ساندویچی متفاوت و زیاد خوشمزه و دلنشین را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه ساندویچ بادمجان همراه ما باشید.
مواد ملزوم
بادمجان: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
خیارشور: ۳ عدد
ماست سفت و بدون آب: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای: ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: نصف فنجان
جعفری تازه: ۳ شاخه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار ملزوم
روغن: به مقدار ملزوم
نان باگت: ۲ عدد
نحوه تهیه
برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا بادمجان را پوست کنید و به طور ورقهای برش بزنید، سپس مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود. بادمجانها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید تا روغن اضافه بادمجان گرفته شود. در مرحله سپس سیب زمینیها را پوست کنید و با پوستکن روی سیب زمینی بکشید تا رشته رشته شود. اکنون آب و یخ درست کنید و رشتههای سیب زمینی را داخل آب یخ بریزید و ۵ دقیقه سپس از آب خارج کنید. سیب زمینیها را روی دستمال تمیز بریزید تا خشک شود و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. فیلههای مرغ را به طور مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست و به طور نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و تا پیاز کم کم طلایی شود. فیلههای مرغ را اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مرغ بریزید و چند دقیقه تفت بدهید، سپس درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ کم کم بپزد و نرم شود. در مرحله سپس ماست، سس مایونز و پنیر خامهای را داخل یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید. خیارشور را رنده و به سس اضافه کنید. اکنون بادمجانهای سرخ شده را خرد کنید و همراه با فیله مرغ پخته و گردو و جعفری خرد شده به کاسه سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده را لای نان باگت بگذارید و در آخر سیب زمینی رشتهای سرخ شده را روی مواد بریزید و و لای نان را ببندید. ساندویچ بادمجان خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ پنیر خامهای طعم خوبی به سس ساندویچ میدهد، اما در صورتی که طعمش را دوست ندارید یا میخواهید ساندویچ سبکتر باشد، میتوانید آن را از دستور حذف کنید.
ـ به جای درست کردن سیب زمینی رشتهای میتوانید از چیپس خلالی منفعت گیری کنید.
ـ زمان خرید بادمجان تلاش کنید از بادمجانهای چین اول منفعت گیری کنید؛ چون بادمجانهای چین دوم و سوم طبق معمولً پر تخم و تلخ می باشند. این چنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجانهای براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. زمان خرید بادمجان دقت کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیدهتر باشد، نشان از شیرین بودن آن است. برای درست کردن این ساندویچ می توانید از بادمجان دلمه ای هم منفعت گیری کنید.
ـ همیشه هنگامی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عدهای میپرسند، آیا میشود به جای آن از ماست منفعت گیری کرد؟ این قضیه تا حدودی سلیقهای است. اگر منع مصرف دارید یا این که برای کالری بالای سس مایونز تمایلی به منفعت گیری از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده را جانشین کنید؛ اما ماست طبق معمولً آب میاندازد. به این علت پیشنهاد میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.
دسته بندی مطالب