مصرف جگر به صورت خام و نیمه‌پخته می‌تواند سبب انتقال بیماری شود
- سلامتی

مصرف جگر به طور خام و نیمه‌پخته می‌تواند جهت انتقال بیماری شود_دانش دوست


به گزارش دانش دوست

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به باور غلط مبنی بر سودمند بودن جگر خام برای از بین بردن کم‌خونی، گفت که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به طور خام و نیمه پخته، می‌تواند جهت انتقال عوامل بیماری زا و ابراز بیماری‌های عفونی  و انگلی همانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب به این که آیا مصرف جگر خام علترفع کم‌خونی می شود؟، نقل کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منبع های غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به طور خام و نیمه پخته می‌تواند جهت انتقال عوامل بیماری زا و ابراز بیماری‌های عفونی و انگلی همانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

به این علت، برای از بین بردن کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت مطمعن حاصل کرده و سپس مصرف شود.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی