به گزارش دانش دوست
امگا ۳ فقط یک چربی سودمند نیست ، بلکه یک عنصر کلیدی برای نگه داری سلامت قلب، مغز، پوست و حتی کنترل وزن بهشمار میرود.
پژوهشهای تازه نشان خواهند داد که افرادی که بهطور منظم از منبع های طبیعی امگا ۳ همانند ماهی، گردو یا بذر کتان منفعت گیری میکنند یا مکمل آن را زیر نظر متخصص مصرف میکنند، نهتنها متابولیسم فعالتری دارند، بلکه کمتر دچار چربی شکمی و التهاب مزمن خواهد شد. اما آیا امگا ۳ واقعاً میتواند به افت وزن پشتیبانی کند یا فقطً یک ادعای تبلیغاتی است؟
دکتر محمد هاشمی، ،دبیر انجمن علمی پیشگیری از چاقی در این باره میگوید: منبع های دریایی همانند ماهی آزاد ، سالمون ، شیر ، برخی انواع قزلآلا ، ساردین و میگو جزء منبع های تامین کننده چربیهای امگا سه می باشند.برخی منبع های گیاهی همانند بذر کتان، سویا، زیتون، حبوبات و گردو و نیز تخممرغ، لبنیات، روغن کانولا و روغن زیتون هم حاوی امگا سه می باشند.
وی میافزاید: امگا سه به پیشگیری از بیماریهای قلبیعروقی، پیشگیری از لخته شدن خون، تنظیم رشد مغزی و جسمی کودکان پشتیبانی میکند. افتامگا سه با عوارضی از جمله خشکی پوست، شکنندگی موها و ناخن،دردهای پراکنده مفصلی و خستگی را توانایی میکنیم. یقیناً اضافه مصرف جربی امگا سه درجاتی از مسمومیت را بدنبال خواهد داشت.
وی اصرار میکند: در رابطه همراهی امگا سه برای افت پزن بین مراجع علمی اختلاف نظر وجود دارد. اما مسلما هنگامی ما مقادیر ملزوم امگا سه را در برنامه غذایی روزانه داشته باشیم دیگر نیازی به مصرف مکمل امگا سه برای افت وزن نخواهیم داشت.
دسته بندی مطالب