به گزارش دانش دوست
تخم مرغ های نیم بند یا نیم پز که به تخممرغهای عسلی نیز معروف می باشند، به اندازهای پخته خواهد شد که سفیدهها سفت شوند در حالی که زردهها شل یا نیمهمایع باقی میهمانند. این تخممرغها به علت طعم و بافت خامهایشان محبوب می باشند و زیاد تر با نان به همراه کره یا پنیر میل خواهد شد.
خطر سالمونلا
یکی از نگرانیهای عمده در رابطه خوردن تخممرغ نیمپز، خطر ابتلا به عفونت سالمونلا است، سالمونلا نوعی باکتری است که میتواند علتمسمومیت غذایی شود. اگر تخممرغها به درستی پخته نشوند، باکتریها امکان پذیر در زرده زنده بمانند و تبدیل علائمی همانند تب، اسهال و گرفتگی معده شوند.
چطور تخم مرغ را سلامتتر بپزیم؟
برای افت خطر، همیشه از تخممرغهای تازه، تمیز و ترجیحا پاستوریزه (تخم مرغ پاستوریزه محصولی است که در طی حرارت دهی به تخم مرغ و حذف باکتریهای آن تشکیل میشود) منفعت گیری کنید. قبل از جوشاندن، پوسته آن را کاملا بشویید (اگر چه برخی نظریه کاملا ناموافق این دارند) و یقین شوید که سفیده تخممرغ کاملا پخته شده. این چنین خرید تخممرغ از یک منبع معتبر و نگهداری صحیح آنها در یخچال نیز به نگه داری سلامت پشتیبانی میکند.
چه افرادی نباید تخم مرغ نیم بند بخورند؟
در حالی که تعداد بسیاری از بزرگسالان سالم میتوانند تخم مرغ نیم بند را در حد اعتدال مصرف کنند، اما مصرف آن برای زنان باردار، کودکان خردسال، سالمندان یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند پیشنهاد نمیشود. برای این گروهها، تخم مرغ کاملا پخته شده انتخابی ایمنتری برای جلوگیری از عفونتهای احتمالی است.
بهترین روش خوردن تخم مرغ کدام است؟
بین انواع راه حلهای گوناگون آماده سازی تخم مرغ، املت کردن و آب پز کردن، بهترین راه حلهای خوردن تخم مرغ می باشند. با املت کردن تخم مرغ مواد غذایی سالم فرد دیگر همانند گوجه، اسفناج و سیر و پنیر را میتوانید به همراه املت خود میتوانید منفعت گیری کنید، که این روش مقدار مصرف مواد معدنی و ویتامینها را افزایش می دهد. آب پز کردن هم شیوه سالم فرد دیگر برای پختن تخم مرغها است.
دسته بندی مطالب