[ad_1]
به گزارش دانش دوست
ویتامین سی، ویتامین محلول در آب است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. ویتامین سی ماده مغذی الزامی است که بدن نمیتواند به تنهایی آن را تشکیل کند. بر همین مبنا، میتوان آن را از طریق غذا یا مکملهای ویتامین دریافت کرد.
مواد غذایی سرشار از ویتامین سی عبارتاند از: فلفل دلمهای، پرتقال، آب پرتقال، کیوی، کلم بروکلی و توت فرنگی.
مقدار مصرف ویتامین سی در تحقیقات بیماریهای چشم ناشی از افزایش سن، ۵۰۰ میلیگرم تعیین شده است.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





