کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟
- اقتصاد

کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای سرزمین بر حسب قسمت‌های مهم و برخی گروه‌ها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اظهار کرده که بر پایه آن نرخ تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به طور کلی به ۵.۱ درصد رسیده است.

بر پایه داده‌های انتشار شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.

این چنین روغن‌ها و چربی‌ها (۷.۳ درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماکیان (۵.۸ درصد)، نوشیدنی‌های غیر الکلی (۵.۷ درصد) و گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها (۵.۵ درصد)  افزایش قیمت داشته است. ژ

بعد از آن دخانیات (۶.۳ درصد) و آب، برق و سوخت ( ۴.۹ درصد) در تیرماه افزایش قیمت داشته‌اند.  

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

در روبه رو، بازدید داده‌ها مشخص می کند کمترین افزایش قیمت مربوط به سه گروه قند، شکر و شیرینی‌ها (۴.۵- درصد)، میوه و خشکبار (۲.۸- درصد) و آموزش (۱.۶ درصد) است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]

منبع