روز ملی قناد برگزار می شود/ صادرات شیرینی به صورت چمدانی است
- کسب وکار

روز ملی قناد برگزار می بشود/ صادرات شیرینی به طور چمدانی است

[ad_1]

کسب و کار نیوز- نشست خبری به مناسبت روز ملی قناد با وجود علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادان در ساختمان اتحادیه صنف قنادان و اهالی رسانه برگزار شد.

به نقل از کسب و کار نیوز، با دقت به روال رو به رشد صنف قنادان و جایگاه قنادان ایرانی در جهان، تعیین یک روز به گفتن “روز ملی قناد” در تقویم سراسری سرزمین، کاری قابل تحسین است. این تصمیم شورای فرهنگ عمومی سرزمین نشان از اهمیت و ارزشیابی بالایی است که به صنعت قنادی و کوششهای قنادان ایرانی در ترقی این صنف در نظر دارد. اهداف این روز ملی می‌تواند شامل بزرگداشت و تشکر از دستاوردها، هنر و توانایی قنادان ایرانی باشد. این چنین، می‌تواند فرصتی باشد برای آشنایی عموم جامعه با صنعت قنادی، ارتقاء فرهنگ مصرف بهداشتی و ربط زیاد تر بین قنادان و مشتریان.

روز ملی قناد می‌تواند با برنامه‌ها و فعالیت‌های متنوعی همراه باشد، از جمله برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی قنادی، کارگاه‌های آموزشی، مسابقات و جوایز تقدیر برای قنادان برتر و این چنین انتشار کردن مطالب و محتواهای آموزشی درمورد قنادی و بهداشت عمومی.این عمل نه تنها به تحکیم و ترویج صنعت قنادی پشتیبانی می‌کند، بلکه به ارتقاء سطح کیفیت محصولات قنادی و تشکیل مطمعن بین قنادان و مشتریان نیز پشتیبانی می‌کند. علی منفعت مند رئیس اتحادیه قنادان در ابتدای نشست خبری به مناسبت روز ملی قناد در رابطه عمل های اتحادیه قنادان توضیحاتی اراعه داد.

بهرمند رئیس اتحادیه قنادان او گفت: اتحادیه قنادان تهران در سالهای قبل برای ترقی جایگاه صنف قنادان در ایران و جهان، کوششهای بسیاری انجام داده است. یکی از عمل های مؤثر این اتحادیه، برگزاری مسابقات کیک‌های تجسمی بوده است که به ارتقاء هنر و توانایی قنادان پشتیبانی کرده است. این چنین، در این سال‌ها توانسته‌ایم نمایشگاه‌های تخصصی را برگزار کنیم و فرصتی را فراهم کرده‌ایم تا قنادان بتوانند محصولات خود را به نمایش بگذارند و در صنعت قنادی به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابند.

وی درمورد تامین مواد اولیه  افزود: دغدغه های بسیاری در صنف قنادی داریم. یک سری مشکلات در او گفت و گو مواد اولیه داریم و زیاد تر همکاران در تلاش تامین مواد اولیه مرغوب می باشند. نزدیک به ۴۰ درصد کم شدن فروش شیرینی در سرزمین داشتیم. این چنین از نظر نیروی انسانی دچار مشکل هستیم. زیاد سال است که نانوایان از آرد نانوایی در جهت تشکیل شیرینی منفعت گیری می کنند و این اتفاق تخلف حساب می آید. رییس اتحادیه قنادان او گفت: در رابطه حجاب زیاد دچار مشکل نبودیم و اگر موردی هم بوده با تذکر از بین بردن شده است. نزدیک به ۱۳۰۰ واحد قنادی ابطال مجوز داشتیم و با دغدغه ها و مشکلاتی که وجود داشت این اتفاق رقم خورد.

بهرمند در ادامه او گفت: قنادان در سرزمین پتانسیل صادرات شیرینی را دارد اما از طرف مسئولین سرزمین این همراهی صورت نگرفت و متاسفانه از این پتانسیل منفعت گیری نشد. صادرات داریم اما آمار رسمی از اندازه آن در دسترس نیست.

وی اظهار داشت: اتحادیه قنادان از اول وجود خود از او گفت و گو سوبسید منفعت گیری نکرده است. نوسان قیمت مواد اولیه زیاد بالاست و نمی توان قیمت مشخصی برای ان تعیین کرد. به این علت قیمت و کیفیت شیرینی با قیمت گذاری خود قناد اشکار می بشود و اگر قیمتی نامتعارف اظهار بشود با آن واحد برخورد می بشود.

ییس اتحادیه قنادان در ادامه گفت: نیروی انسانی به علت دستمزد پایین از صنف قنادی خارج شده اند. برای مثال کار در اسنپ زیاد به صرفه تر از کار در قنادی است و روز به روز نیروی انسانی کم شده است. این چنین ملزوم به ذکر است که اصرار کنم ما دسترسی به برنامه های فروش آنلاین نداریم و احتمالا در این اپ ها قیمت بالاتری از واحد صنفی هم وجود داشته باشد. این چنین در رابطه حالت قیمت ها تا آخر سال افزایش قیمتی پیش بینی نمی بشود، مگر این که قیمت مواد اولیه با جهش چشمگیری روبرو بشود که گمان زیاد این اتفاق رخ نخواهد داد.

وی در جواب به این سوال که آمار دقیقی از مقدار صادرات شیرینی وجود دارد یا خیر؟ او گفت:چون صادرات شیرینی به طور چمدانی بوده و مبادی رسمی برای آن وجود ندارد آمار دقیقی از این قسمت در دست نیست.

منفعت‌مند اظهار داشت: اتحادیه قنادان از اول وجود خود از او گفت و گو سوبسید منفعت گیری نکرده است. نوسان قیمت مواد اولیه زیاد بالاست و نمی توان قیمت مشخصی برای ان تعیین کرد؛ به این علت قیمت و کیفیت شیرینی با قیمت گذاری خود قناد اشکار می بشود و اگر قیمتی نامتعارف اظهار بشود با آن واحد برخورد می‌بشود.

رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران در جواب به این سوال که چرا برخی نانوایی‌های عمل به پخت شیرینی می‌کنند؟ او گفت: نانوایی‌ها برای آرد یارانه دریافت می‌کنند و برخی از آن‌ها از آن آرد برای پخت شیرینی منفعت گیری می‌کنند که این نوشته مشکلاتی را برای صنف ما تشکیل کرده، ولی پیگیر این نوشته هستیم با وجود این که تا این مدت برخوردی با این واحد‌ها صورت نگرفته است. به حرف های وی ۱۱۵۰ واحد در این صنف در تهران پروانه فعالیت دارند و در کل سرزمین نیز ۳۵ هزار واحد صنفی قنادی داریم.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...