تراکنش‌های فروش نان تعیین کننده سهمیه آرد نانوایان می‌شود
- کسب وکار

تراکنش‌های فروش نان تعیین کننده سهمیه آرد نانوایان می‌بشود

[ad_1]

کسب و کار نیوز- مدیر اجرایی مطرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان درمورد نحوه تخصیص سهمیه آرد او گفت: تراکنش‌های فروش نانوایان در سامانه ثبت و پردازش می‌بشود و بر پایه آن، مقدار تعلق عادلانه آرد نانوایان تعیین می‌بشود.

به نقل از کسب و کار نیوز، نوشته تغییرات سهمیه آرد نانوایان با وجود مدیر اجرایی مطرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان و رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه نانوایان سنتی بازدید شد. محمد رسول نظافتی – مدیر اجرایی مطرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان – در این جلسه با گفتن این که تقریبا ۲۱ ماه از استقرار دستگاه‌های کارتخوان هوشمند در سراسر کشو  می‌گذرد، تشریح کرد: نزدیک به ۱۰ ماه هم است که از تحول نظام تخصیص آرد یارانه‌ای به واحدهای خبازی عبور می‌کند، در این ۱۰ ماه فرآیندهایی را درنظر گرفتیم که به خبر نانواها و مردم گرامی که روبه رو دارند با این فرآیندها به خبر شان رسید. وی با پافشاری بر این که در این ۱۰ ماه نانوایی هم باید این نوشته را فرا می گرفتند، گفت: چون این تخصیص سهمیه در هر ماه اتفاق می‌افتد، در هر دهه نانوایان گرامی خرید انجام خواهند داد.

نظافتی که در یک برنامه تلویزیونی سخن بگویید می کرد، در جواب به این سوال که نانوایان کجا می‌توانند کارنامه‌ خود را به طور شفاف دریافت کنند؟ تصریح کرد: در نوشته نیازهای پرحجم نان مثالی می‌توانیم همانند رستوران خوابگاه دانشجویی محل بگوییم، یا هر نیاز پرحجم نان فرد دیگر که وجود دارد در سرزمین زیرساختش را فراهم کردیم و می‌توانند در سامانه ثبت نام بکنند، هر میزانی که مورد نظر دارند که تهیه نان انجام بدهند را در آن سامانه ثبت می‌کنند، سپس از تایید می‌توانند از منوی مربوط، از منوی خرید کسب و کارها و نهادها خریدشان را انجام بدهند، به این علت فرآیندها حاضر است و این که عرض می‌کنیم هیچ محدودیتی وجود ندارد، درواقع هم به همین شکل است، یعنی ما در نوشته  فروش نان، محدودیتی نداریم. مسئله قابل دقت این است که ما در جواب دهی به نیازهای موردی برای خرید حجم بالا، زیرساختی فراهم کردیم که حتی فرد قبل از انجام فرآیند ثبت نام به منظور این که بتواند نیازش را در لحظه تامین بکند، از منوی کسب و کار می‌تواند خریدش را در یک بازه‌ای انجام بدهد و هیچ محدودیتی هم در این عرصه نداریم.

مدیر اجرایی مطرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان افزود: نیازهای موردی هیچ نیازی به تایید و توسط نهاد خاصی ندارد، نوشته بعدی در نوشته نمایش کارنامه نانوایان است که کارنامه‌های نانوایان به طور منظم در بازه‌های ۱۰ روزه یعنی سپس از شکل گیری آن سابقه داده‌ای در برنامه کاربردی نانوا، نانوایان گرامی می‌توانند کارنامه عملکردی شان، ریز سوابقشان، تعداد نان فروخته شده، مبالغ پشتیبانی هزینه‌ای که دریافت کردند.

این مقام مسئول او گفت: در نوشته افت سهمیه ما نوشته تخصیص سهمیه واحدهای خبازی به طور هوشمند اتفاق می‌افتد، همانگونه که در گزارشات قبلی حرف های شد نظرمردم، اسبق بازرسی، اسبق عملکردی نانوا و نظرهای میدانی کارگروه‌های آرد و نان استان در نوشته تخصیص سهیمه واحدهای خباری موثر است، به این علت در این که ما بگوییم علت افت یا افزایش سهمیه دقیقا به چه شکلی است را در سامانه به طور عمده دلایل افت سهمیه نمایش می‌دهیم، ولی این که علت قطعی را بخواهیم در برنامه کاربردی به نانوا نمایش بدهیم، برای این تعدد دلایل تخصیص سهمیه قاعدتا اتفاق نمی‌افتد.

نظافتی این چنین تصریح کرد: در خصوص تخصیص سهمیه شاخص‌هایی مورد نظر قرار می‌گیرد و پرتکرارترین عناوین دلایل افت سهمیه در آن کارنامه قرار می‌گیرد. شاخصی که به آن استناد شده است شاخصی است که حالت را نسبت به نانوایی‌های اطراف مشخص می کند.  در نوشته سهمیه‌های واحدهای خبازی در سرزمین اکنون نزدیک به ۷۰ درصد واحدهای خبازی، سهمیه‌های آردشان یا افزایش یافته و یا ثابت مانده است یعنی قریب به ۳۰ درصد واحدهای خبازی دچار افت سهمیه شدند.  شاخص فرد دیگر را هم اظهار کنم، حداکثر پنج درصد واحدهای خبازی ما در سرزمین در زمره واحدهای خبازی پر ریسک یا زیاد پر ریسک قرار می‌گیرند این یعنی در نوشته محاسبه کارکرد واحدهای خبازی اگر تخلفی تکرار بشود، اگر نانوایی واحد نانوایی مصرانه بر یک فعالیت نامتعارف اصرار کند در دوره‌های سپس ناظر افت سهمیه و کم شدن رتبه اعتباری هستیم.

به حرف های مدیر اجرایی مطرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان، ۳۰ درصد نانوایان در سطح سرزمین سهمیه شان کم شده و ۷۰ درصد افزایش یافته با بدون تحول است و می توان او گفت بالای ۶۰ درصد این افراد سهمیه شان افزایش یافته است.

نظافتی: درمورد نوشته تخصیص سهمیه فرآیند تشریح کرد: سپس از این که کارکرد نانوا در نوشته فروش نان یعنی تراکنش‌های فروش نان که در سامانه ثبت، در اسبق عملکردی نانوا درج می‌بشود قبل از کلمه دوستان، اغاز بازگشایی سامانه، داده‌های یک ماهه عملکردی نانوایان به علت این که بالاخره روزهایی تعطیل است کم شدن فروش دارند یا به دلایل شرایط آب و هوایی کم شدن فروش دارند.  به این علت به علت این که تاثیرات چشمگیری در نوشته تخصیص سهمیه نانوایی‌ها رخ ندهد بازه یک ماهه‌ای را مورد نظر قرار دادیم و سپس از بازدید کارکرد و کنارگذاشتن تراکنش‌های غیرواقعی، سهمیه‌های تخصیص یافته به طور هوشمند در اختیار کارگروه‌های آرد و نان استان قرار می‌گیرد تا کارگروه‌ها بر پایه آن دانش میدان و آن الزام‌هایی که در ملاحظات استانی خودشان مورد نظر دارند در نوشته تامین پایدار نان استان، ویرایش‌هایی را در چارچوب قوانین انجام خواهند داد؛ ضوابطی که به آن‌ها ابلاغ شده و سپس از این ویرایش‌ها تخصیص سامانه اتفاق می‌افتد که این ویرایش‌ها که یک چارچوب و ضوابطی دارد در چارچوب مصوبات کارگروه های آرد و نان استان ها اتفاق می افتد و تخصیص‌های بی رویه نیست. به این علت شاخص‌هایی که در نوشته تخصیص آرد مورد برسی قرار می‌گیرد نظر مردم، اسبق بازرسی و اسبق عملکردی نانوا در کارت خوان‌های هوشمند است و تراکنش‌های غیرواقعی سپس از پالایش.

وی درمورد تراکنش های غیر واقعی اظهار کرد: تراکنش‌هایی که سامانه به طور هوشمند تشخیص از قبل حرکت نانوا و نانوایی‌های اطرافش تشخیص می‌دهد و کنار گذاشته می‌بشود یعنی این را سامانه هوشمند به طور هوشمند محاسبه می‌کند و پارامترهای بسیاری را مورد نظر دارد.

در ادامه مدیر اجرایی مطرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با اشاره به این که از زمان اغاز مطرح میزانی برای صرفه جویی در عرصه اراعه آرد اظهار شد، تصریح کرد: در مطرح هوشمند سازی از ابتدا حکمرانی مبتنی بر داده را پیاده سازی کردیم که بتوانیم مدلی را اراعه کنیم که به سراغ راه حلهایی همانند آزادسازی قیمت نان، سهمیه بندی نان در سرزمین نرویم و برکاتی هم داشت از جمله صرفه جویی که ما در تحلیل واقع بینانه خودمان برآوردمان نزدیک به سه میلیون تن آرد در یک بازه نزدیک به یکساله و نیمه است؛ یعنی از ابتدای اغاز مطرح و در یک تحلیل محافظه کارانه که زیاد تر تحلیل می‌کنند نزدیک به یک و نیم میلیون تن آرد  در این مطرح صرفه جویی شد، سه میلیون تن نگاه واقع بینانه و یک و نیم میلیون تن هم نگاه محافظه کارانه است.

نظافتی پافشاری کرد: ما هیچ زمان این ادعا را نداریم که هدررفت یا انحراف آرد یارانه‌ای به صفر رسیده، این عددی که خبرداد مجموع ۵۰۰۰ است و اگر یک ضرب و تقسیم انجام دهیم به یک عددی خواهیم رسید ولی هیچ زمان ادعا نکردیم که مقدار انحراف آرد یارانه‌ای به صفر رسیده بلکه افت یافته، با گزارش‌هایی که به ما می‌رسید چند صدتن آرد یارانه‌ای انحراف داشت و از ۵۰۰۰ به چند دانه نان رسیدیم یعنی ملاک روایت‌هایی که دارد اتفاق می‌افتد و داریم به سمت صفر حرکت می‌کنیم.

وی که در یک او گفت و گوی تلویزیونی سخن بگویید می کرد در آخر او گفت: در خصوص تخصیص سهمیه که دوستان گفتن می‌کنند نانوا به منظور برگرداندن اصطلاحا سهمیه آرد خودش مراجعه می‌کند، به گفتن رویه جاری وجود ندارد یعنی نانوایی‌ها سهمیه واقعی شان، مقدار دسترسی به آرد یارانه‌ای شان همان چیزی است که در سامانه وجود دارد و این اختیاراتی که به استان‌ها تفویض شده در چارچوب مدیریت فضای آرد و نان استانشان است. در نوشته تخلفات از روز ابتدای استقرار دستگاه‌های کارتخوان هوشمند در سرزمین، پشتیبانی هزینه‌ای به نانوایان پرداخت شد که در اغاز مطرح نزدیک به ۱۵ درصد و سپس افزایش یافته و الان نزدیک به ۴۰ درصد به طور شب به شب ما به ازای عملکردشان پشتیبانی هزینه پرداخت می‌کنیم این عددی که می گویم کل هزینه‌های خرید آرد یارانه‌ای است، تامین خمیرمایه و هزینه‌های انرژی واحدهای خبازی را تامین می‌کند و آن مقدار که واحدهای خبازی به ازای قیمت نان از مردم دریافت می‌کنند، آن به منظور تامین اجاره و دستمزدشان است؛ در نوشته خمیرمایه هم برای افت هزینه‌های واحد خبازی یک سری تمهیداتی انجام شده است.

در ادامه امیر کرملو – رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه نانوایان سنتی – نیز در جواب به این سوال که در اراعه نان به مردم محدودیت وجود دارد یا خیر اظهار کرد: نانوایان با آتش زیاد زیاد داغ زحمت می‌کشند و نان این مملکت را تامین می‌کنند، ما او گفت و گو محدودیت را به طور رسمی به هیچ کدام از واحدهایمان اظهار نکردیم، متاسفانه در این شرایط زیاد هایشان می‌توانند یک برداشت جداگانه بکنند، سخن بگویید ما او گفت و گو تشویق و تنبیه نانواست.

او گفت: وقتی که همکاران من سهمیه آردشان در ماه و در دهه کم می‌بشود و به باجه‌های خدمت شرکت نانی نو مراجعه می‌کنند، چیزی که همکاران را آنجا توجیه می‌کنند، او گفت و گو زیاد تر از فروش متعارف و نامتعارف بودن نان است و این نانوای ما هنگامی که می‌آید این محاسبات را بر حسب عدم خبر و بر حسب عدم آموزش‌هایی که ازآن اول از سمت شرکت نانی نو و مجریان مطرح، قرار نگرفته، بازدید می کند و آن تعداد را مورد نظر قرار می‌گیرد.

کرملو او گفت: به این علت او گفت و گو متعارف و غیرمتعارف بودن را یک بار به طور آشکار و روشن به نانواها توضیح دادند.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...