طرز تهیه چای عناب برای سلامتی پوست و مو
- سلامتی

نحوه تهیه چای عناب برای سلامتی پوست و مو

[ad_1]

چای عناب یک معجون گیاهی آرام قسمت و مغذی متعلق به آسیای شرقی است که اگر عاشق نوشیدنی های میوه ای گرم باشید، گزینه ای فوق العاده برای شما محسوب می بشود. بر پایه مقاله ای که از طریق وب سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا قابل دسترسی است، این نوشیدنی در کنار مزایا سلامتی بی نظیر خود، به نحوه ظریفی شیرین است و جانشین سالم تری برای نوشیدنی های انرژی زا، حاوی شکر و شیرین کننده های مصنوعی به شمار می رود. علاقه مندان می توانند هر وقتی از روز از این نوشیدنی جادویی لذت ببرند، چه در ساعات ابتدایی روز و چه قبل از خواب.

به طور کلی طعم چای عناب مقداری ترش و شیرین است. زنجبیل نیز طعمی تند و تیز به آن می دهد. جدای از آن، می توانیم مقداری عسل هم به این ترکیب اضافه کنیم. با این حال، طعم و مزه تا اندازه بسیاری بستگی به سلیقه افراد و این چنین مقدار هر یک از مواد مورد منفعت گیری برای تهیه نوشیدنی دارد.

برخی طعم شیرین ‌تر و عده ای ترش‌ تر را می پسندند. این در حالی است که مراعات اعتدال بین همه مواد، نوشیدنی دلپذیرتری را به ارمغان می آورد. اما چرا چای عناب را راز زیبایی و سلامتی آسیایی ها می دانند؟ قرن ها است که مردم کره، ژاپن و چین از این چای شگفت انگیز برای نگه داری سلامت خود، افزایش طول عمر و این چنین پشتیبانی به داشتن پوست و مویی سالم منفعت می برند.

از مزایای سلامتی چای عناب

میوه عناب کالری مقداری دارد، اما سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است. عناب منبع مهم ترکیبات فنولیک است. این ترکیبات اجزای شیمیایی در منبع های گیاهی می باشند که می‌ توانند اثرات مفیدی بر سلامتی داشته باشند. آنها در عین حال آنتی‌ اکسیدان‌ های قوی می باشند، به این معنی که به مبارزه با اثرات مخرب رادیکال‌ های آزاد در سراسر بدن پشتیبانی می‌ کنند.

تخمین زده می‌ بشود که هر ۱۰۰ گرم عناب، بین ۲۷۵ تا ۵۴۱ میلی‌ گرم فنول دارد.

– سرشار از آنتی ‌اکسیدان

میوه‌های عناب سرشار از ترکیبات آنتی ‌اکسیدانی متعدد می باشند که در درجه اول شامل انواع فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و اسیدهای تری‌ ترپنیک است.

آن‌ها این چنین حاوی سطوح بالایی از ویتامین ث می باشند که به گفتن آنتی ‌اکسیدان نیز عمل می‌ کند.

– بهبود کارکرد مغز

مطالعات حیوانی نشان داده اند که مصرف عناب امکان پذیر کارکرد حافظه را بهبود ببخشد و به محافظت از سلول‌ های مغز در برابر صدمه‌ های ناشی از ترکیبات تخریب‌ کننده اعصاب پشتیبانی کند.

حتی تحقیقات روی موش‌ ها حاکی از آن است که عصاره دانه عناب می تواند به درمان زوال عقل ناشی از آلزایمر پشتیبانی رساند.

– پشتیبانی به افزایش کیفیت خواب و درمان بی‌ خوابی

عناب در طب گیاهی به طور گسترده برای بهبود کیفیت خواب و افزایش کارکرد مغز منفعت گیری می‌ بشود. تحقیقات تازه هم نشان می‌ دهند که آنتی‌ اکسیدان‌ های منحصر به فرد عناب امکان پذیر مسئول این اثرات باشند. این چنین این میوه زیاد تر توسط پزشکان طب سنتی برای افت اضطراب تجویز می‌ بشود.

– پشتیبانی به نگه داری سلامت قلب

عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم مقداری دارد. پتاسیم، رگهای خونی را ریلکس کرده و در نتیجه به تنظیم سطح سختی خون پشتیبانی می‌ کند. این میوه این چنین به گفتن یک عامل ضد آتروژن عمل کرده و از رسوب چربی و گرفتگی عروق جلوگیری می‌ کند.

– تحکیم سیستم ایمنی بدن و مبارزه با سلول‌ های سرطانی

عناب امکان پذیر سیستم ایمنی بدن را تحکیم کرده و با رشد سلول‌ های سرطانی مبارزه کند. در یک مطالعه معتبر اشکار شد که پلی‌ ساکاریدهای عناب که قندهای طبیعی با خواص آنتی‌ اکسیدانی می باشند، امکان پذیر رادیکال‌ های آزاد را دفع کنند، سلول‌ های زیان اور را خنثی کنند و التهاب را افت دهند.

افت سطح التهاب و رادیکال‌ های آزاد می‌ تواند به پیشگیری از انواع بیماری‌ های مزمن همانند دیابت نوع ۲ پشتیبانی کند.

پژوهش فرد دیگر نشان داد که لیگنین‌ های حاضر در عناب؛ نوعی فیبر با خواص آنتی‌ اکسیدانی، تشکیل سلول‌ های ایمنی را تحکیم می‌ کنند و شدت خنثی‌ سازی ترکیبات زیان اور توسط این سلول‌ ها را افزایش می‌ دهند.

چای عناب؛ راز زیبایی و سلامت آسیایی!

از جمله دیگر مزایا نوشیدن چای عناب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– پشتیبانی به بهبود دستگاه گوارش و افت علائم یبوست

– پشتیبانی به تنظیم گردش خون

– افت التهاب و درد مفاصل

– پشتیبانی به بهبود استحکام استخوان ‌ها

– پشتیبانی به افت استرس و اضطراب

– پشتیبانی به نگه داری وزن و جلوگیری از افزایش آن

– پشتیبانی به سم‌ زدایی خون

– خواص ضد میکروبی و مبارزه با عفونت‌ ها

– پشتیبانی به افزایش رشد مو

روش تهیه چای عناب

ابتدا عناب های خشک را آماده کنید. اگر میوه ها بزرگ می باشند (تقریبا ۴-۵ سانتی متر) به ۶ عدد از آنها نیاز خواهید داشت، اما اگر کوچک می باشند (۲ سانتی متر)، نزدیک به ۱۰-۱۲ عدد را باید آماده کنید. سپس آنها را به زمان ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید. این مرحله برای شستشوی گرد و غبار از سطح میوه ها و سهولت فرآیند برش زیاد مهم است. سپس میوه های خیس شده را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید.

برداشتن دانه ها اختیاری است، اما پیشنهاد می بشود این کار را انجام دهید تا از تشکیل طعم تلخ در نوشیدنی جلوگیری بشود. دانه ها طعم مقداری تلخ و قابض دارند که می تواند بر طعم کلی ترکیب تاثییر بگذارد. اگر مایل باشید می توانید زنجبیل تازه را نیز برش دهید و یا از پودر آن برای نوشیدنی خود منفعت گیری کنید. ملزوم به ذکر است که می توان مقدار زنجبیل را مشابه با سلیقه خود اضافه یا کم کرد.

یک ظرف حاوی ۱ لیتر آب آماده کنید. همه مواد را داخل آن بریزید و بگذارید با حرارت متوسط رو به به بالا بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را مقداری کم کنید و فرآیند مذکور را ۱۰ دقیقه ادامه دهید. سپس، چای را در یک لیوان شیشه ای صاف کنید. میوه ها را به خوبی سختی دهید تا همه عصاره آنها خارج بشود. نهایتا سپس از خنک شدن چای، می توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...