دانه ای کوچک اما معجزه گر برای سلامتی
- سلامتی

دانه ای کوچک اما معجزه گر برای سلامتی_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

تخم کتان، دانه‌ای قهوه‌ای یا طلایی‌رنگ است که از گیاه کتان به دست می‌آید. این دانه منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر، پروتئین، لیگنان‌ها (ترکیبات آنتی‌اکسیدانی)، ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون منیزیم و پتاسیم است. ترکیبات سودمند این دانه، آن را به یکی از برترین مواد غذایی برای نگه داری سلامتی تبدیل کرده است.

تحکیم سلامت قلب و افت کلسترول

تخم کتان دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به افت کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) پشتیبانی می‌کند. این چنین، این دانه با افت التهاب و بهبود گردش خون، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را افت می‌دهد.

پشتیبانی به افت وزن و کنترل اشتها

فیبر بالای تخم کتان به تشکیل حس سیری طویل‌زمان پشتیبانی کرده و از پرخوری جلوگیری می‌کند. این چنین، با بهبود متابولیسم و افت چربی‌های اضافی بدن، در مدیریت وزن مؤثر است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]