[ad_1]
به گزارش دانش دوست
دانشمندان از جمله متخصصانی از دانشگاه کویینز بلفاست، میگویند که مصرف منبع های غذایی حاوی فلاونوئیدها همانند چای، توتها، شکلات تلخ و سیبها میتواند از ابراز بیماریهایی همانند دیابت نوع ۲، سرطان، بیماریهای قلبی و بیماریهای عصبی جلوگیری کند.
«ایدین کسیدی» توضیح میدهد: از زمانها قبل میدانستیم که مصرف زیاد تر فلاونوئیدهای رژیمی که زیستفعالهای قوی و طبیعی در تعداد بسیاری از غذاها و نوشیدنیها به شمار میروال، میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲ و نیز بیماریهای مغزواعصاب همانند پارکینسون را افت دهد.
او گفت: این چنین بر پایه دادههای آزمایشگاهی و مطالعات بالینی میدانیم که فلاونوئیدهای گوناگون به روشهای متغیری عمل میکنند؛ برخی به بهبود سختی خون پشتیبانی میکنند، برخی دیگر در کنترل سطح کلسترول نقش دارند و التهاب را افت خواهند داد.
به گزارش ایندیپندنت، مولکولهای فلاونوئیدی در بلوبریها، توتفرنگیها، پرتقالها، سیبها، انگورها و این چنین چای و شکلات تلخ بهوفور یافت خواهد شد.
«بنجامین پارمنتر»، یکی دیگر از نویسندگان این مقاله، میگوید: مصرف روزانه نزدیک به ۵۰۰ میلیگرم فلاونوئید با افت ۱۶ درصدی خطر مرگومیر ناشی از همه علتها و این چنین افت ۱۰ درصدی خطر بیماریهای قلبیعروقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای تنفسی مرتبط می بود. این مقدار تقریبا معادل فلاونوئیدی است که در دو فنجان چای یافت میشود.
این مطالعه که شامل پیگیری بیشتر از ۱۲۰ هزار نفر در بازه سنی ۴۰ تا ۷۰ سال به زمان بیشتر از یک دهه می بود، نخستین پژوهشی است که مشخص می کند مصرف طیفی متنوع از فلاونوئیدها نسبت به مصرف فقط مقدار زیاد آنها، سودمندتر است.
این یافتهها نشان خواهند داد که مصرف زیاد تر و متنوعتر مواد غذایی حاوی فلاونوئید در قیاس با وقتی که این ترکیب از یک منبع منفرد دریافت شود، میتواند بیماریها را زیاد تر افت دهد.
این تحقیق با باور رایج مبنی بر این که خوردن غذاهای رنگارنگ برای نگه داری سلامت سودمند است، همراستاست.
«تیلمان کوهن»، نویسنده این مقاله میگوید: خوردن میوهها و سبزیجات در رنگهای متنوع از جمله آنهایی که سرشار از فلاونوئیدند، جهت میشود به گمان بیشتری ویتامینها و مواد مغذی ملزوم برای نگه داری سبک زندگی سالم را دریافت کنید.
دکتر کسیدی میگوید: این نتایج مطلب روشنی برای بهداشت عمومی است و نشان خواهند داد که تغییرات ساده و قابل دستیابی در رژیم غذایی، همانند نوشیدن زیاد تر چای و خوردن زیاد تر توتها و سیبها میتواند به افزایش تنوع و مقدار مصرف مواد غذایی سرشار از فلاونوئیدها پشتیبانی کند و به گمان زیاد در درازمدت، حالت سلامتی را بهبود ببخشد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





