1 728
- سلامتی

۱۰ ترفند سخن ای برای از بین بردن شدت غذا_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

از بین بردن شدت غذا

 در این مقاله با راه حلهای عملی برای افت شدت غذا آشنا می‌شوید.

لبنیات

لبنیات، به اختصاصی ماست، شیر، خامه یا پنیر، حاوی پروتئینی به نام کازئین می باشند که کپسایسین (ماده مهم شدت در فلفل) را خنثی می‌کند. برای مثال:

به خورش یا سوپ خود مقداری خامه یا شیر اضافه کنید.

کنار غذای تند، ماست یا دوغ سرو کنید.

مواد شیرین

شیرینی می‌تواند اعتدال خوبی در برابر شدت تشکیل کند. برای این کار می‌توانید مقدار مقداری از مواد زیر را منفعت گیری کنید:

شکر یا عسل

آبمیوه شیرین (همانند آب آناناس)

شیر نارگیل (که هم شیرین است و هم خنک‌کننده)

دقت داشته باشید که زیاده روی در شیرینی علتتحول طعم غذا می‌شود، بعد با احتیاط اضافه کنید.

لیمو و سرکه برای از بین بردن شدت غذا

اسیدهای خوراکی می‌توانند شدت را متعادل کنند. به این علت چند قطره آبلیمو تازه یا سرکه سفید یا سرکه سیب به غذا اضافه کنید تا شدت آن کمتر شود و طعم تازه و خوشایندی به خود بگیرد.

اضافه کردن مواد خنثی‌کننده و حجیم‌کننده

بعضی اوقات با افزایش حجم غذا، می‌توان شدت غذا را کمتر کرد. راه های پیشنهادی عبارت هستند از:

افزودن سیب‌زمینی (مقداری پخته و بدون ادویه)

افزودن برنج، نان یا پاستا به غذا

افزودن سبزیجات یا حبوبات پخته

این روش به اختصاصی برای خوراک‌ها، سوپ‌ها و خورشت‌ها تاثییر فوق العاده ای دارد.

اضافه کردن چربی

همانطور که گفتیم لبنیات از جمله چربی هایی است که می توانند کپسایسین را حل کنند. کره، روغن یا روغن نارگیل مقدار شدت را افت می دهد. این کار برای غذاهای سرخ کردنی یا خورش های روغنی بهترین روش به حساب می آید.

برای از بین بدن شدت غذا نشاسته منفعت گیری کنید

موقع تند شدن زیاد غذا، از نشاسته های برنج، نان، سیب زمینی یا ماکارونی منفعت گیری کنید تا موقع خوردن غذا حس شدت کمتری کنید.

حذف بخشی از مواد تند (اگر ممکن باشد)

اگر در ابتدای آشپزی هستید، می توانید مقداری از مواد تند همانند فلفل قرمز یا فلفل تند را از غذا خارج کنید یا آب غذا را عوض کنید و مجدد مواد ملزوم را به آن اضافه کنید. با این کار از شدت آن کم خواهید کرد.

اضافه کردن مغزها و دانه‌های روغنی

اگر هر کدام از راه های بالا را امتحان کرده اید، و فکر می کنید زیاد هم موثر نیست می توانید مغزهایی همانند بادام، بادام‌هندی، یا کنجد به آن اضافه کنید تا سریع تر شدت را به خود جذب کنند. به خصوص اگر می خواهید شدت خورش را کم کنید. برای منفعت گیری از مغزها و دانه های روغنی، بهتر است آن ها را پودر کنید و هنگامی غذا کامل پخت، آن را کامل تفت دهید و به غذا اضافه کنید. این روش هم طعم غذا را بهتر می کند و هم شدت غذا را افت می دهد.

2 664

منفعت گیری از گوجه‌فرنگی یا رب گوجه

گوجه فرنگی خاصیت اسیدی و شیرینی ملایمی دارد که علتمی شود شدت غذا افت اشکار کند. به این علت اگر می توانید به غذایتان گوجه فرنگی اضافه کنید، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی تازه خرد شده یا پوره گوجه یا سس آن می تواند به شما در از بین بردن شدت غذا پشتیبانی کند. این روش برای خورشت ها، خوراک ها و غذاهای برنجی مناسب ترین است.

منفعت گیری از سس یا چاشنی‌های ملایم در کنار غذا

سرو چاشنی های ملایم نیز می تواند به اعتدال طعم غذا بهترین گزینه باشد. غذایتان را با سس ماست و سیر، سس سفید یا سس پنیر و ترشی های شیرین یا ماست دار سرو کنید. این سس‌ها پشتیبانی بگیرید تا شدت آن افت اشکار کند.

کلام پایانی

اکنون با ۱۰ روش برای از بین بردن شدت غذا آشنا شدید. این راهکارها زیاد سریع می توانند طعم غذای شما را متعادل کنند و حتی علتبهتر شدن طعم غذاهایتان نیز می شود. سپس از این اگر با این چنین شرایطی رو به رو شدید، حتما این راهکارها را امتحان کنید.

 

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]