[ad_1]
به گزارش دانش دوست
سسهای میوهای و شکلاتی ازجمله کاورهای محبوب کیکها می باشند که طبق معمول از آن برای پوشاندن همه کیکها و شیرینیها یا فیلینگ کیک از آن منفعت گیری میکنند. این سسها با روشی زیاد ساده تهیه میشود و برای فیلینگ میانی کیک زیاد مناسب می باشند. برای افرادی که حوصله خامهکشی ندارند یا فکر میکنند خامهکشی کیک کار زمانبر و پر ریسکی است، سسهای میوهای و شکلاتی یک گزینه زیاد مناسب است که به شما پشتیبانی میکند بدون استرس کیک ساده خانگیتان را کاور کنید یا برای فیلینگ کیکهای خامهای از آنها منفعت گیری کنید.
ما در این نوشته میخواهیم ۶ مدل سس خوشمزه و خاص را به شما آموزش بدهیم که میتوانید از آن برای فیلینگ یا روکش انواع کیک و شیرینی منفعت گیری کنید، بعد در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.
۱ـ سس تافی
مواد ملزوم برای درست کردن سس تافی
- شکر قهوهای: یک دوم پیمانه
- خامه صبحانه: یک دوم پیمانه
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- کره: ۲۸ گرم
نحوه تهیه سس تافی
برای درست کردن سس تافی ابتدا خامه، شکر قهوهای و کره را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به جوش بیاید و یکدست شود.
اجازه بدهید سس نزدیک به ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد و به غلظت برسد. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید سس خنک شود و سپس برای فیلینگ کیک یا روکش کیک از آن منفعت گیری کنید.
۲ـ سس توت فرنگی

مواد ملزوم برای درست کردن سس توت فرنگی
- شکر: ۱ پیمانه
- توت فرنگی خرد شده: ۲ پیمانه
- آب لیمو تازه: ۱ قاشق چایخوری
- آب: یک دوم پیمانه
نحوه تهیه سس توت فرنگی
توت فرنگی، شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مقداری هم بزنید تا شکر آب شود.
هنگامی مواد اغاز به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید سس نزدیک به ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس سس را از صافی رد کنید. اکنون سس توت فرنگی خوشمزه ما آماده است.
۳ـ سس کارامل

مواد ملزوم برای درست کردن سس کارامل
- کره خرد شده: ۸۵ گرم
- خامه صبحانه: یک دوم پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- نمک: ۱ پنس
نحوه تهیه سس کارامل
شکر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار بدهید و بدون هم زدن اجازه بدهید شکر حل شود. هنگامی شکر کاملا ذوب شد و به رنگ طلایی درآمد، کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. هنگامی کره کاملا آب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را که به دمای محیط رسیده و شل شده است، به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.
اکنون مجدد قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و ۱ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا یکدست شود و در آخر نمک را اضافه کنید.
اکنون قابلمه را از روی حرارت بردارید و سس را داخل شیشه بریزید و اجازه بدهید خنک شود و سپس شیشه را داخل یخچال بگذارید.
۴ـ سس گاناش شکلاتی

مواد ملزوم برای درست کردن سس گاناش شکلاتی
- خامه صبحانه: ۱ پیمانه
- شکلات خرد شده (شکلات سفید یا کاکائویی): ۱ پیمانه
نحوه تهیه سس کاناش شکلاتی
برای درست کردن این سس کافی است خامه به دمای محیط رسیده را داخل قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا از اطراف اغاز به جوشیدن کند، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و شکلات نرم شده را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا سس یکدست شود. سس گاناش شکلاتی را میتوانید به طور گرم یا سرد برای فیلینگ کیک منفعت گیری کنید.
۵ـ سس لیمو

مواد ملزوم برای درست کردن سس لیمو
- آب لیمو تازه: یک چهارم پیمانه
- پوست لیمو رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۲۸ گرم
- شکر: ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ پیمانه
- نمک: ۱ پنس
نحوه تهیه سس لیمو
شکر، نشاسته و نمک را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید و هم بزنید تا مواد مقداری داغ شود. هنگامی مواد مقداری به غلظت رسید، قابلمه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید و کره، آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب و مواد کاملا یکدست شود.
سپس از خنک شدن میتوانید این سس خوشبو را برای فیلینگ کیک منفعت گیری کنید.
۶ـ سس بلوبری

مواد ملزوم برای درست کردن سس بلوبری
- بلوبری: ۲ پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- آب: یک دوم پیمانه
- نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نحوه تهیه سس بلوبری
برای درست کردن این سس خوشمزه ابتدا بلوبری، شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا مواد کم کم اغاز به جوشیدن کند. نشاسته ذرت را همراه با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
سپس از این که مواد کم کم به غلظت رسید، آب لیمو تازه را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس از این که سس مقداری از حرارت افتاد، آن را از صافی رد کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس برای فیلینگ کیک از آن منفعت گیری کنید.
دسته بندی مطالب
[ad_2]





