دسر انبه
- سلامتی

دسر انبه؛ سریع و خوشمزه_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان می باشند. در این بین دسرهای میوه‌ای به علت عطر و طعمی که دارند، زیاد خوش‌طعم و گوارا می باشند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها طبق معمولً بعد از غذا سرو خواهد شد؛ چون شیرینی حاضر در آنها به هضم بهتر غذا پشتیبانی می‌کند.

دسر انبه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای میوه‌ای است که به علت داشتن میوه انبه در ترکیباتش عطر و طعم بسیار‌ای دارد. شما می‌توانید این دسر انبه خوشمزه را تنها با چهار قلم مواد و طی زمان زمان ۱۵ دقیقه با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید، بعد در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.

مواد ملزوم برای تهیه دسر انبه

  • انبه: ۲ عدد
  • خامه صبحانه: ۱ پاکت
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه دسر انبه

برای درست کردن این دسر خوشمزه و سریع کافی است ابتدا پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار بدهید تا به روش بن ماری حل و شفاف شود. در مرحله سپس انبه را پوست و هسته آن را جدا کنید. میوه انبه را همراه با خامه صبحانه، شکر و ژلاتین حل شده داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. اکنون مایه دسر را داخل لیوان‌های تک نفره یا ظرف مخصوص سرو دسر بریزید و به زمان ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد، سپس روی دسر را با انبه تازه تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ انبه یکی از میوه‌های گرمسیری محسوب می‌شود که زیاد خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. انبه دارای ویتامین A، C، E، B و سرشار از منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک و روی است. این میوه برای جلوگیری از سرطان، سم زدایی بدن، مبارزه با دیابت، از بین بردن اختلالات گوارشی و اختلال کبد، تحکیم سیستم ایمنی بدن و پایین آوردن سطح کلسترول خون زیاد سودمند است و یک گزینه مناسب برای درمان گرمازدگی است. زمان خرید انبه حتما به این مسئله دقت داشته باشید که انبه پوست یک‌نواخت داشته باشد. پوست انبه رسیده مقداری چین و چروک دارد و هنگامی آن را سختی می‌دهید، نرم است. اگر روی پوست انبه لکه‌های سبز تیره را مشاهده کردید، به این معناست که به‌خوبی نرسیده و مقداری کال است؛ این چنین انبه تازه بوی شیرین و معطری دارد. 

ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در قسمت‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری منفعت گیری کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. دقت داشته باشید که اگرژلاتین را در دمای زیاد بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. این چنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. بعد از این که بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه زمان منفعت گیری از آن را دارید و سپس از این زمان خاصیت خود را از دست خواهد داد.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]