در جریان این تحقیق، متخصصان دادههای مربوط به نیم میلیون فرد بزرگسال در رده سنی ۳۷ تا ۷۳ سال را از بانک اطلاعات پزشکی (بیوبانک) دریافت و تجزیه و تحلیل کردند.
«لو چی»، نویسنده ارشد این گزارش و استاد اپیدمیولوژی در دانشگاه «تولین» ایالات متحده درمورد نتایج این بازدیدها میگوید: تحقیقات قبلی در رابطه رابطه بین تغذیه و سلامت انسان، عمدتا بر کیفیت غذا متمرکز شده بودند و در واقع تاثییر محیط غذا را نادیده گرفته بودند. اما در این تحقیق به اهمیت محیط غذا نیز دقت شد.
به حرف های او، این تحقیق از آن رو به مناطقی که تراکم بالایی از رستورانهای فست فود دارند دقت کرده که این رستورانها زیاد تر غذاهای ناسالم سرو میکنند.
متخصصان در این مطالعه، مقدار قرار گرفتن افراد در معرض رستورانهای فست فود را بر پایه نزدیکی محل زندگی آنها در یک کیلومتری و تراکم (تعداد کل مراکز فروش غذای آماده در یک کیلومتر) برسی کردند و دریافتند افرادی که در نزدیکی رستورانها زندگی میکنند، ۱۰ درصد زیاد تر در معرض خطر می باشند.
در کل نیز افرادی که در مناطقی با بیشترین تراکم مراکز اراعه غذای آماده زندگی میکردند، در قیاس با افرادی که این رستورانها را در اطراف محل زندگی خود نداشتند، ۱۶ درصد زیاد تر در معرض خطر نارسایی قلبی بودند.
نارسایی قلبی وقتی اتفاق میافتد که عضله قلب نتواند به طور موثر خون را پمپاژ کند که تبدیل تجمع خون و تجمع مایع در ریهها میشود و در نتیجه فرد به تنگی نفس منجر میشود.
لو چی میگوید: مطالعات قبلی نشان داده بودند که قرار گرفتن در محیطهای غذای آماده با خطرات دیگر اختلالات از جمله دیابت نوع ۲ و چاقی که امکان پذیر خطر نارسایی قلبی را نیز افزایش دهد، مرتبط است.
حالت اجتماعی و اقتصادی مبتلایان
یقیناً مغازههای فست فود در اطراف محل زندگی، تنها عوامل خطرآفرین نیستند. خطر نارسایی قلبی در بین شرکت کنندگان با مقدار تحصیلات پایینتر و بزرگسالان در مناطق شهری بدون دسترسی به مراکز تناسب اندام نیز بالاتر می بود.
به نقل از یورونیوز، این مطالعه خاطرنشان میکند که ناامنی غذایی زیاد تر با ترکیب حالت اجتماعی-اقتصادی پایین و محیطهای غذای آماده مرتبط است و به همین علت ناامنی غذایی را باید یک «تعیینکننده اجتماعی قابل دقت» در رابطه خطرات نارسایی قلبی دانست.