این سبزی سنگ کلیه را آب می کند
- سلامتی

این سبزی سنگ کلیه را آب می کند

[ad_1]

طعم آن امکان پذیر تند باشد، اما این دانه های زرد به گفتن مخزن داروهای طبیعی در نظر گرفته می شوند و می توان از آنها برای پیش گیری و درمان برخی از مشکلات سلامتی منفعت گیری کرد.

تنها کاری که فرد باید انجام دهد این است که نزدیک به دو قاشق چایخوری دانه شنبلیله را بگیرد، سپس آن را در یک فنجان آب بریزد، روی آن را ببندد و بگذارد یک شب بماند، سپس آب را صاف کرده و صبح روز سپس با معده خالی بخورد. بیشترین مزایا تخم شنبلیله برای سلامتی شما وقتی است که یک ماه کامل آب شنبلیله بنوشید تا نتایج شگفت انگیزی برای سلامتی خود ببینید.

پشتیبانی به افزایش وزن: نوشیدن آب شنبلیله که یک شب خیس خورده و این چنین جویدن دانه ها با تحریک اشتها به افزایش وزن پشتیبانی می کند. این نوشیدنی را به زمان یک ماه روزانه بنوشید و فهمید تفاوت خواهید شد. این نوشیدنی برای افراد لاغر سودمند است.

فرآیند هضم: دانه های شنبلیله به علت خواص ضد التهابی که دارند به بهبود فرآیند هضم پشتیبانی می کنند، این چنین می توانند سوزش سر دل را تسکین دهند و این چنین به خلاص شدن از شر یبوست و کرم های روده پشتیبانی می کنند، چون مواد غنی از فیبر می باشند.

سختی خون را کنترل می کند: شنبلیله حاوی ترکیبی به نام گالاکتومانان و پتاسیم است و این اجزاء سطح سختی خون را کنترل می کنند که از سختی خون بالا جلوگیری می کند.

افت کلسترول: تعداد بسیاری از مطالعات تازه ثابت کرده اند که شنبلیله می تواند از شر کلسترول زیان اور خلاص بشود و در عین حال سطح کلسترول سودمند را در بدن نگه داری کند.

افت درد مفاصل: دانه های شنبلیله به علت خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارند می توانند به طور موثر درد مفاصل را تسکین دهند.

محافظت در برابر سرطان: دانه‌های شنبلیله یکی از غنی‌ترین منبع های فیبر به حساب می‌آیند که به از بین بردن سموم انباشته‌شده در بدن، به‌اختصاصی در روده بزرگ، که برای جلوگیری از سرطان کشنده عمل می‌کند، پشتیبانی می‌کند.

دیابت: دانه های شنبلیله حاوی گالاکتومانان است که یکی از اجزای فیبر است که به افت جذب قند در خون پشتیبانی می کند که از دیابت محافظت می کند.

سنگ کلیه: نوشیدن آب شنبلیله که به زمان یک ماه با معده خالی در صبح خیس خورده است به حل سریع سنگ ها پشتیبانی می کند و سلامت کلیه ها و مجاری ادراری را نگه داری می کند.

شنبلیله یا Methi در زبان هندی، یکی از رایج‌ترین ادویه‌ها در غذاهای هندی و در سرتاسر جهان به حساب می اید.

شنبلیله سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ضدالتهاب‌ها است و یکی از بهترین مواد برای سلامتی به حساب می اید. با دقت به خواص دارویی آن به گفتن یک داروی طبیعی در دامنه گسترده منفعت گیری می بشود.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...