افزایش ۲۵ درصدی قیمت محصولات لبنی/روس‌ها مشتری کره ایرانی
- کسب وکار

افزایش ۲۵ درصدی قیمت محصولات لبنی/روس‌ها مشتری کره ایرانی_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

کسب و کار نیوز- رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی او گفت: افزایش قیمت شیر خام بیش‌تر از ۲۰ درصد می بود و تا نزدیک ۳۰ درصد هم پیش رفت و این کار به افزایش ۲۵ درصدی محصولات لبنی انجامیده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، علی احسان ظفری، رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی در او مباحثه با خبرنگار ایلنا درمورد آخرین حالت اراعه کره در سرزمین با دقت به افتبه وجود امده او گفت: امروز در حالی از اراعه گسترده کره سخن بگویید می‌شود که چندی پیش همین افرادی که اکنون بر اراعه گسترده اصرار دارند با صادرات بی‌رویه افترا در بازار رقم زدند در نتیجه باید مسئولیت افترخ داده را بپذیرند و پاسخگو باشند.

او همین طور گفت: دولت ابتدا اجازه داد کره بدون پرداخت عوارض از سرزمین خارج شود و روسیه که به علت تحریم از محصولات اروپا محروم می بود به بازار ایران روی آورده می بود. صنایع لبنی هم از این زمان منفعت گیری کردند و محصول خود را به بازارهای صادراتی سوق دادند و بازار داخل را با افتروبه‌رو کردند دولت بر صادرات کره عوارض وضع کرد و رقم ارز حاصل از صادرات را از ۳ دلار به ۶ دلار افزایش داد تا صادرات افت یابد و مشکل افتاراعه در بازار داخل حل شود.

وی اصرار کرد: به این علت صنایع در افزایش اراعه داخلی سهمی نداشتند آنها در واقع در تاثییر سختی دولت ناچار به افت صادرات شدند. ظفری درمورد تاثییر افزایش قیمت تازه شیر خام بر قیمت لبنیات او گفت: افزایش قیمت شیر خام بیش‌تر از ۲۰درصد می بود و تا نزدیک ۳۰درصد هم پیش رفت و این کار به افزایش ۲۵درصدی محصولات لبنی انجامیده است.

رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی در جواب به پرسشی درمورد اصرار تازه سازمان دامپزشکی بر ممنوعیت فروش شیر خام در لبنیاتی‌های سنتی اظهار کرد: شیر خامی که از دامداری‌ها خریدار می‌شود و در بازار اراعه می‌شود و یا پیش از اراعه فرآوری می‌شود مستعد آلودگی به شماری از بیماری‌ها و آلودگی‌ها هست و اگر این آلودگی‌ها پیش از اراعه محصول از بین نرود بی‌شک بیماری از دام به انسان منتقل می‌شود و یکی از این بیماری‌ها تب مالت است.

او گفت: به عبارت دیگرT شیر خام امکان پذیر با بار میکروبی بالایی از دامداری داخل صنعت شود و این صنعت است که تشخیص می‌دهد شیر قابلیت مصرف دارد یا نه این کار با دستگاه‌های باکتریفیوژ انجام می‌شود که حتی لاشه‌های مرده میکروب را از شیر جدا می‌کند اما در قسمت سنتی این فناوری منفعت گیری نمی‌شود و این ضعف سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]