۱۱ ماده غذایی که استرس را از بین می‌برند
- سلامتی

۱۱ ماده غذایی که استرس را از بین می‌برند

[ad_1]

علاوه بر درمان دارویی و روان‌درمانی، تعداد بسیاری از استراتژی‌ها از جمله مصرف منظم برخی غذاها برای مدیریت این اختلال نظر شده است. یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به مقابله با تاثیرات منفی استرس برود و سیستم ایمنی بدن را تحکیم کند.

جوی دو سر: خوردن مواد غذایی غنی از کربوهیدرات پیچیده جهت افزایش تشکیل سروتونین؛ هورمون مرتبط با حس خوب می‌بشود. غلات کامل همانند جوی دو سر و مصرف آنها در وعده صبحانه، عاملی برای بهبود خلق و خو و افزایش انرژی در همه طول روز است.

شکلات تلخ: فلاونوئید حاضر در شکلات تلخ استرس را به مقدار چشمگیری افت می‌دهد. مصرف شکلات تلخ تبدیل افت خستگی ذهنی و بهبود کارکرد شناختی می‌بشود.

ماهی سالمون: ماهی‌های چرب همانند ماهی قزل‌آلای وحشی یا ماهی سالمون منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند و خاصیت ضد التهابی دارند. این خاصیت ضد التهابی تاثییر مثبتی روی سلامت روان دارد و تبدیل افت استرس می‌بشود.

دانه‌های سویا: سویا منبع خوبی از دو اسید آمینه تیروزین و تریپتوفان است که هر دو به افزایش تشکیل انتقال دهنده‌های عصبی سروتونین و دوپامین که نقش مهمی در افزایش حس خوب دارند، پشتیبانی می‌کنند.

ـچای سیاه: این نوع چای برای افت سطوح استرس در طی قرن‌ها مصرف می‌شده است. مطالعات نشان داده که نوشیدن چهار فنجان چای سیاه در طول روز و برای ۶ هفته متوالی، سطوح کورتیزول یا همان هورمون مرتبط با استرس را افت می‌دهد.

سبزیجات تیره رنگ: سبزیجاتی همانند اسفناج، کلم پیچ و … سرشار از فولات و ویتامین B۶ برای افزایش خلق و خوی می باشند. اینطور ثابت شده که سطوح پایین فولات در بدن خود عاملی برای افزایش استرس است.

بلوبری: سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی به نام پلی فنول برای افت افسردگی و اضطراب است. پلی فنول خاصیت ضد التهابی دارد و با تاثییر روی سیستم عصبی مرکزی، استرس را نیز افت می‌دهد.

چای سبز: حاوی تیانین؛ اسید آمینه‌ای که استرس را افت می‌دهد. برخی محققان ثابت کرده‌اند که مصرف روزانه ۳ فنجان چای سبز به جای قهوه، می‌تواند نقش مهمی در افت استرس روزانه داشته باشد.

غلات سبوس‌دار: بنابر اظهار دفتر آموزش و ترقی سلامت وزارت بهداشت، نان و ماکارونی کامل، منبع های غنی از ویتامین‌های گروه B برای بهبود کارکرد شناختی می باشند. ضمن این که مصرف آنها تبدیل افت سطوح استرس نیز می‌بشود.

آجیل و دانه‌ها: منبع های غنی از منیزیم می باشند؛ ماده معدنی که نقش مهمی در تعداد بسیاری از فرایندهای بیوشیمیایی و بهبود سلامت روان دارد.

شیر: تحقیقات مشخص می کند که کلسیم تبدیل افت نوسانات خلقی و اضطراب می‌بشود.

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...