بامبو به اندازه شیر گاو پروتئین دارد
- تکنولوژی

بامبو به اندازه شیر گاو پروتئین دارد_دانش دوست

[ad_1]
به گزارش دانش دوست

این نوشته، دانشمندان در سراسر جهان را بر آن داشته است تا خارج از چارچوب فکر کنند و به جستوجو جانشین‌های گیاهی برای لبنیات به خصوص شیری باشند که همانند به شیر گاو است.

به نقل از آی‌ای، اکنون پژوهشگران با وجود در دسترس قرار داشتن شیرهای گیاهی جانشین همانند شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر بادام هندی، شیر سویا و شیر فندق، به منبعی ناشناخته یعنی بامبو رسیده‌اند.

بامبو قدیمی‌ترین و سریع‌رشدترین گیاه روی زمین است. پژوهشگران می‌گویند بامبو پتانسیل بسیاری دارد و نقشی کلیدی در اراعه یک منبع غذایی پایدار و مغذی برای جمعیت رو به رشد جهان ایفا می‌کند.

پروتئین شبیه با شیر گاو

به نظر می‌رسد شاخه‌های بامبو مزایا بسیاری برای سلامتی دارند. آنها سرشار از پروتئین بالا شبیه شیر گاو می باشند.

یک مطالعه تازه که در مجله معتبر Trends in Food Science & Technology انتشار شده است، مشخص می کند که پروتئین آن در قیاس با تعداد بسیاری از غلات از نظر حجم بالاتر است.

این مطالعه در چین به رهبری وو لیانگرو، نویسنده مسئول این مقاله و پژوهشگر مرکز تحقیقات ملی بامبو چین انجام شده است.

در این مطالعه آمده است که بامبو، یک منبع طبیعی دست کم گرفته شده است که در آینده می‌تواند یک غذای مهم بالقوه باشد.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند: بامبو پتانسیل منبع های غذایی پایدار را اراعه می‌دهد و زمان‌هایی را برای تجارت و صادرات تشکیل می‌کند که می‌تواند به رشد اقتصادهای محلی پشتیبانی کند.

این مطالعه نشان داد که بامبو علاوه بر پشتیبانی به پیشگیری از بیماری‌هایی همانند چاقی، دیابت و سرطان، مزایای سلامتی قابل توجهی دارد، چون آنتی اکسیدان‌ها و مزایا ضد میکروبی اراعه می‌کند.

به حرف های پژوهشگران، شاخه‌های بامبو دارای هفت اسید آمینه از ۹ اسید آمینه الزامی مورد نیاز انسان می باشند.

اسید آمینه بالا و آهن

در کمال شگفتی، شاخه‌های بامبو حاوی مقادیر بیشتری از آمینو اسید نسبت به دیگر سبزیجات همانند هویج، کرفس و کلم می باشند. ضمن این که مقدار آهن آن نیز زیاد تر از اسفناج و کدو تنبل است.

علاوه بر این، این مطالعه اشاره کرد که بامبو منبع خوبی از کربوهیدرات‌ها همانند فیبرهای غذایی است، چربی مقداری دارد و منبع خوبی از ویتامین‌های گوناگون است.

دانشمندان می‌گویند که این غذا حاوی ترکیباتی است که رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد. رادیکال‌های آزاد سلول‌هایی می باشند که تبدیل صدمه سلولی خواهد شد که زیاد تر با پیری نیز مرتبط است.

در این مقاله آمده است: فعالیت آنتی اکسیدانی یکی از با اهمیت ترین عملکردهای شاخه‌های بامبو است.

لیانگرو می‌گوید: شاخه‌های بامبو سرشار از پروتئین، فیبر غذایی، مواد معدنی، ویتامین‌ها و انواع مواد فعال زیستی می باشند.

به حرف های دانشمندان، این گیاه را می‌توان به راه حلهای مختلفی از جمله ترشی انداختن با نمک، تخمیر، خشک کردن، کنسرو کردن یا تازه پختن مصرف کرد. حتی می‌توان آن را منجمد یا آبگیری کرد.

این چنین بامبو را می‌توان به اجزای مختلفی تبدیل کرد تا «مواد غذایی کاربردی» همانند فیبر رژیمی ساخت که به غذاهایی همانند محصولات پخته شده و ماست‌ها اضافه شود تا تحکیم شوند.

بامبو به طور گسترده در سرزمین تایلند منفعت گیری می‌شود و یکی از غذاهای معروف با آن، کاری قرمز تایلندی با مرغ و شاخه‌های بامبو است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

اخبار ورزشی

اخبار اقتصادی

فرهنگ وهنر

سلامتی

اخبار تکنولوژی

[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *